Kiinteistövälittäjä Donna stailaa asuntoja "vähän" eri tavalla halloweenin kunniaksi: "Kestää noin kaksi tuntia asetella ne"

Kiinteistövälittäjä Donna Kerrin asuntokuvissa luurangot lukevat kirjaa, juovat kahvia ja kiljuvat suihkussa. Otoksista on tullut huippusuosittuja!

Donna Kerr on ollut kiinteistönvälittäjä jo 23 vuoden ajan. Halloweenin 2020 kunniaksi hän halusi tehdä jotakin erilaista. Amerikkalaisnainen rakastaa kyseistä juhlapäivää, ja päättikin lokakuussa stailata asuntoja teeman mukaisesti pelottavilla koristeilla, kertoo Fox News.

Kuvissa luurangot suorittavat kotiaskareita

Donna julkaisi asunnoista kuvia, joissa luurangot suorittavat tavallisia kotiaskareita. Kuvissa ne esimerkiksi keittelevät ruokaa keittiössä, käyttävät juhlavia asusteita ja istuskelevat juomassa kahvia. Yhden luurangon jalan on "lemmikkikoira" varastanut; toinen kiljuu suihkussa kuvaajan nähdessään.

– Mielestäni se on raikas henkäys, kirkas valopiste jatkuvassa raskaiden uutisten ja covidin keskellä, Donna kuvailee ideaansa.

– Halusin vain tuoda hymyn kaikkien [asuntoilmoituksia] nähneiden kasvoille. Mitä enemmän hymyjä, sen parempi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Stailaaminen vaatii tuntikausien työn

Asuntojen stailaaminen karmivilla koristeilla vie tuntikausia. Donna on ostanut projektia varten jopa valtavia, 300 dollarin jättiluurankoja.

– Kestää noin kaksi tuntia asetella ne. Se on todella hauska tapa saada lisää huomiota asiakkaille, ja naapurusto voi tulla myös katsomaan luurankoja, Donna sanoo.

"Ihmiset ovat todella rakastaneet sitä"

Naisen mukaan yrityksen idean samaa huomio on ollut iloinen yllätys.

– Ihmiset ovat todella rakastaneet sitä. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat