YouTuben kiellolla erikoinen seuraus: Ryntäys Pornhubiin!

1:28

YouTube on kieltänyt videot, joissa näytetään, kuinka aseita voi valmistaa tai muunnella. Kuuluisat asevideobloggarit kertovat päätöksen olevan vastoin yhdysvaltalaisten kansalaisoikeuksia, ja jotkut ilmoittivatkin siirtävänsä videonsa YouTubesta PornHub-aikuisviihdesivustolle.

Yllä olevalla videolla keskustellaan sosiaalisen median käytöstä.

Videopalvelu YouTube on pistänyt pannaan videot, jotka näyttävät, kuinka aseita ja ampumatarvikkeita valmistetaan ja muunnellaan. Videopalvelu oli jo aiemmin kieltänyt aseiden myyntiin liittyvät videot, kertoo uutiskanava BBC.

Moni aseintoilija huomasikin, että videoita on poistettu. Koko YouTube-kanavakin on saatettu sulkea.

Kuuluisat videobloggarit raivostuivat

Päätös on suututtanut kuuluisia asevideobloggareita. Heidän mielestään päätös on vastoin yhdysvaltalaisten kansalaisoikeuksia ja vapautta.

Esimerkiksi InRangeTV-sivun tekijät Karl Kasarda ja Ian McCollum ilmoittivatkin alkavansa julkaista videoitaan Facebookissa sekä pornosivusto PornHubissa.

– Emme etsi PornHubista rahoitusta vaan turvallisen sataman sisällöillemme ja katsojillemme, he toteavat.

Joerg Sprave puolestaan totesi Motherboad-sivuston haastattelussa, että YouTuben olisi pitänyt keskustella uudesta säännöstä ensin videoiden tekijöiden kanssa. Hänen mielestään YouTuben pitäisi myös antaa käyttäjille hieman aikaa muokata videoita uusien säännösten mukaisiksi.

Lähde: BBC.com 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja