YouTubelta maksullinen musiikkipalvelu - kutsutuille ilmainen kuukausien ajaksi

Google on päättänyt satsata YouTube-palvelussa nyt musiikin kuunteluun.

YouTuben Android- ja iOS-sovelluksiin sekä verkkosivuille on luotu uusi osio, joka on pyhitetty yksinomaan musiikille.

Videoita voi etsiä itse ja palvelu myös suosittelee musiikkivideoita ja soittolistoja, jotka on koottu esimerkiksi artistien tai suosittujen videoiden pohjalta.

Google kertoo blogisivuillaan, että ennen tätä tiettyjä kappaleita ei välttämättä ollut helppo löytää YouTubesta. Nyt YouTube näyttää artistien tuotannon ja kokonaisia albumeja voi kuunnella korkealla äänenlaadulla.

Maksullinen YouTube Music Key beta

Google kertoo myös lanseeraavansa tilauspohjaisen YouTube Music Key beta -palvelun, jossa YouTubessa olevaa musiikkia voi kuunnella ilman mainoksia. Musiikkia voi kuunnella palvelun avulla keskeytyksettä vaikka näytön sulkee tai siirtyy käyttämään toista sovellusta.

Palvelun kautta musiikkia voi kuunnella offline-tilassa vaikka ei aina olisi yhteydessä internetiin. Palvelu tarjoaa lisäksi pääsyn Google Play Musicin yli 30 miljoonan kappaleen kuunteluun.

Googlen mukaan palvelun normaalihinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta nyt rekisteröityville käyttäjille hinta on 7.99 euroa kuukaudessa.

YouTube Music Key lanseerataan beta-versiona ensin suurimmille musiikkifaneille ja sen jälkeen yhdessä fanien kanssa kaikille käyttäjille. Google kertoo, että jos näet kutsun YouTubessa tai sähköpostissa lähipäivinä voit kokeilla palvelua ilmaiseksi puolen vuoden ajan.

Halukkaat voivat myös ilmaista kiinnostuksensa YouTube Music Keyta kohtaan täältä

 

Lue myös:

    Uusimmat