Yksi Suomen etsityimmistä rikollisista pakoilee Euroopassa – vaimon some täynnä lämpöhehkutusta

Keskusrikospoliisi ilmoitti viime viikolla toivovansa vihjeitä jälleen talousrikoksista tilille kaivatun Tuomo Antti Ahosen olinpaikasta. Jos viime merkit pitävät paikkaansa, viettää Ahonen jälleen aikaa Etelä-Euroopassa.

Ainakin tämän puoliso on päivitellyt viime aikoina ahkerasti otoksia lämpimästä ilmanalasta.

Vuonna 1977 syntynyt Ahonen otettiin viimeksi kiinni Espanjan Malagasta viime vuoden kesäkuussa. Ahonen oli tuolloinkin yksi Euroopan etsityimmistä henkilöistä, ja tätä kaivattiin istumaan runsaan vuoden mittaista rikostuomiotaan.

Suomeen saamisen ja tuomion päättymisen jälkeen mies poistui ilmeisesti jälleen maasta, ja nyt poliisi etsii häntä istumaan uutta lainvoimaista tuomiota, joka tällä kertaa on neljän vuoden mittainen.

Tuomio liittyy GSM Suomi -yhtiössä tehtyihin talousrikoksiin, jossa rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta saatiin miljoonia perusteetonta varallisuutta. Lisäksi Ahosta odottaa joukko uusia syytteitä uusista rikoksista.

Lämpimiä ja hempeitä päivityksiä lämmöstä

Vaikka Ahonen itse viettää hiljaiseloa, ei tämän naisystävä ole ilmeisesti päättänyt lopettaa sosiaalista elämää. Viime viikollakin sosiaalisessa mediassa julkaistussa päivityksessä nainen poseeraa aurinkoisissa maisemissa esitellen voitonmerkkiä. Tiedusteluihin olinpaikastaan hän vastaa ”Miekkalinnassa”.

Kesäkuun lopussa julkaistussa kuvassa hän poseeraa Ahoselta näyttävän miehen kanssa valokuvassa, jonka saatteena on romanttinen sitaatti Bon Jovin kappaleesta Always. Kuvan oton ottopaikasta tai ajankohdasta ei ole tietoa.

Toukokuussa julkaistussa päivityksessä hän taas kertoo parin viettäneen vuosipäivän kunniaksi kuherruskuukautta, ja päivitykset antavat ymmärtää pakosalla olleen Ahosen ostaneen lahjaksi hiusten värjäyksen. Päivitysten perusteella aikaa on vietetty myös jäätelöannosten parissa, ja myös Ahonen vilahtaa eräässä kuvassa.

Iltalehti uutisoi aiemmin Ahosen puolison päivityksistä. Sen haastatteleman rikoskomisario Ritva Santtilan mukaan poliisi arvioi, että Ahonen voi hyvinkin viettää aikaa jälleen Espanjassa.

Lue myös:

    Uusimmat