Näitä kymmentä etsintäkuulutettua KRP etsii nyt: Joukossa useita törkeistä rikoksista tuomittuja henkilöitä – oletko nähnyt heitä?

9:13
Ex-Cannonball-johtaja Janne "Nacci" Tranberg vieraili vuonna 2017 Rikospaikka-ohjelmassa ollessaan Cannonballin julkiset kasvot.

Keskusrikospoliisi (KRP) tiedottaa tarvitsevansa yleisövihjeitä yhteensä kymmenestä etsintäkuulutetusta henkilöstä, joista on annettu eurooppalainen pidätysmääräys (EAW).

Etsintäkuulutettuja etsitään syytetoimia ja suorittamatta jääneitä vankeusrangaistuksia varten.

Etsintäkuulutettujen joukossa on useita törkeistä rikoksista tuomittuja henkilöitä, jotka saattavat oleskella tai lomailla Suomessa.

Janne Tranberg

Tranbergiä etsitään suorittamaan 649 päivää vankeusrangaistusta ja vastaamaan syytteisiin yhteensä 25 törkeästä veropetoksesta.

Pekka Kora

Koraa etsitään talousrikostuomion täytäntöönpanoa varten. Hänellä on suorittamatta vankeusrangaistusta yksi vuosi ja kahdeksan kuukautta.

Hayder Abduljabbar Al-Hmedawi

Al-Hmedawin epäillään syyllistyneen kahteen murhan yritykseen, kolmeen törkeään pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Al-Hmedawi on etsintäkuulutettuna myös Europolin European Most Wanted -sivustolla.

Toni Florin (ent. Heikkilä)

Florinia etsitään suorittamaan yli kahden vuoden täytäntöönpanokelpoista tuomiota muun muassa tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksista sekä ryöstöstä. Florin on jäänyt palaamatta Sukevan vankilaan poistumisluvalta määräaikaan mennessä.

Jukka Annunen

Annusta etsitään suorittamaan lähes kolme vuotta vankeusrangaistusta muun muassa törkeistä petoksista ja törkeistä kirjanpitorikoksista.

Tuomo Ahonen

Ahosta etsitään neljän vuoden vankeusrangaistuksen täytäntöönpanoa varten sekä vastaamaan syytteisiin yhteensä 32 eri talousrikoksesta, muun muassa useista törkeistä petoksista.

Niina Keituri-Ben Mabrouk

Keituri-Ben Mabroukia etsitään vastaamaan syytteisiin törkeästä vapaudenriistosta. Epäilty rikos on tapahtunut vuonna 2012, ja Ben-Mabrouk on ollut etsintäkuulutettuna siitä lähtien.

Jeremias Värtinen

Värtisestä on syyttäjän antama eurooppalainen pidätysmääräys. Hän on epäiltynä kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta.

Jari Kovanen

Kovasesta on annettu kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä. Hänen epäillään syyllistyneen useisiin eri rikoksiin, ja hänet on jo tuomittu kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä huumausainerikoksesta.

Vinh Dinh Ba

Dinhia etsitään vastaamaan syytteisiin törkeistä talousrikoksista, muuan muassa viidestä törkeästä veropetoksesta ja viidestä törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Keskusrikospoliisi pyytää toimittamaan tiedot ja havainnot henkilöistä sähköpostitse wanted.krp@poliisi.fi tai puhelimitse +358 50440 1800. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja