Yhdysvaltaisella rannalla herättiin erikoiseen näkyyn – "Se on kaunis ja ihmeellinen, mutta samaan aikaan pelottava"

Valas ajautui rantaan Yhdysvalloissa – suuri joukko ihmisiä saapui katsomaan ja auttamaan 1:16

Yhdysvalloissa Marylandin rannikolla hämmästeltiin varhain sunnuntaiaamuna rantaan ajautunutta isokokoista valasta. Valas oli juuttunut hietikkoon kiinni, eikä päässyt takaisin mereen.

Ocean Cityn asukkaat huomasivat erikoisen näyn rannikolla ja saapuivat katsomaan ja auttamaan valasta. Valas paljastui nuoreksi kaskelotiksi.

Ohikulkijat yrittävät auttaa ja siirtää kaskelotin kauemmas rannasta, jotta eläin pääsisi takaisin uimaan. Lukuisista yrityksistä huolimatta auttamisaikeissa epäonnistuttiin.

– Ihmisjoukot ovat olleet täällä koko päivän. Heitä tulee joka suunnasta. Valas on kaunis ja ihmeellinen, mutta samaan aikaan tämä on pelottavaa, koska valasta ei saada liikkeelle, kommentoi ohikulkija.

Eläinsuojelu puuttui tilanteeseen – "Kaskelotti on merkittävästi alipainoinen"

Myöhemmin paikalle saapui eläinsuojelun edustajia tarkistamaan kakelotin kunnon. He pistivät merkille, että valas oli merkittävästi alipainoinen.

Valas oli elossa vielä sunnuntaiaamuna, mutta menehtyi iltaan mennessä. Seuraavaksi viranomaiset siirtävät valaan ruumiin veneellä kauemmas rannasta ja selvittävät sen kuolinsyyn.

Lue myös:

    Uusimmat