Näitä asioita Olet mitä syöt -ohjelmassa mukana oleva Viki Eerikkilä ei aio elämäntapamuutoksen aikana tehdä

0:40
Katso videolta esimakua Olet mitä syöt -kaudesta!

Ville "Viki" Eerikkilä nähdään uudella Olet mitä syöt -kaudella.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka saapuu jälleen laittamaan suomalaisten julkisuudenhenkilöiden elämäntavat remonttiin, kun Olet mitä syöt -ohjelma palaa ruutuun uusin jaksoin. Yksi tulevalla kaudella mukana olevista henkilöistä on radiojuontajana tutuksi tullut Ville "Viki" Eerikkilä.

Eerikkilä kertoo MTV Uutisille lähteneensä ohjelmaan hakemaan lisää virkeyttä ja energiaa arkeensa. Vuonna 2021 isäksi tullut radiokasvo toivoo elämäntaparemontin antavan hänelle puhtia touhuta pienen tyttärensä kanssa vaikka 24 tuntia vuorokaudessa.

Toiveena on myös saada ehkä jopa loppuelämän ajan mukana kulkevia vinkkejä siitä, miten tehdä ruoan suhteen terveellisempiä valintoja.

– Olen samalla kaavalla mennyt monta vuotta, että ne ovat ne perussafkat, mitä on tullut kokkailtua kotona. Ehkä nyt siihenkin [toivoisin] semmoista, että joku näyttäisi minulle kaupassa, että tiesitkö, täällä on tämmöistä ja tämmöistä, näitäkin voi joskus ostella.

Eerikkilä kertoo omaavansa perushyvän kunnon. Pienestä pitäen erilaisia pallopelejä pelannut juontaja urheilee useamman kerran viikossa lajeinaan vuodenajasta riippuen muun muassa jääkiekko, jalkapallo ja padel.

Radiojuontaja sanoo syövänsä arkena pääsääntöisesti terveellisesti. Viikonloppuisin hän ei ole aina niin tarkka siitä, mitä suuhunsa pistää.

– Arkisin tulee tehtyä ruokaa, mutta viikonloppuisin tulee ehkä sitten tilattua tai haettua jostain.

Puntaria Eerikkilä ei halua elämäntapamuutoksen aikana kytätä. Myöskään minkäänlaiselle dieetille mies ei aio ruveta.

– Olen elämäni aikana kaikennäköisiä dieettejä koettanut, ja niistä on ehkä hetkellisesti ollut painonpudotuksen kanssa apua, mutta kun dieetti on loppunut, niin ollaan palattu siihen mistä aloitettiin, hän kertoo.

Kutsu Olet mitä syöt -ohjelmaan ei tullut Eerikkilälle yllätyksenä.

– Minua on pyydetty tähän mukaan kaksi kertaa aikaisemminkin, hän paljastaa ja lisää, että tuolloin muut projektit estivät ohjelmaan osallistumisen.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 1.12. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja