Mainos

Viides EVS-kausi huipentuu – "Meihin luotetaan ja ohjelmaamme halutaan tulla vieraaksi"

16:03

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen tuotantokauden viimeinen jakso nähdään tänään helatorstaina. Maria Veitola ja Tuomas Enbuske fiilistelevät päättyvää kautta MTV.fille.

Viides Enbuske, Veitola & Salminen -kausi huipentuu tänään torstaina 10. toukokuuta kauden viimeiseen jaksoon.

Vieraina jaksossa nähdään räppäri Mikael Gabriel, ex-jääkiekkotähti Jere Karalahti sekä uransa ensimmäisen keikan Hartwall Arenalla hiljattain julkistanut Apulanta-yhtye.

– On ollut mageeta, että meillä on ollut niin hyviä vieraita tällä kaudella. Ihmiset luottavat meihin ja haluavat tulla ohjelmaamme vieraaksi. Vieraat ovat valmiita myös puhumaan henkilökohtaisista asioista, Tuomas Enbuske pohtii päättyvää kautta.

– Uskon, että siihen vaikuttaa myös se, että minä, Maria (Veitola) ja Roope (Salminen) olemme kertoneet paljon itsestämme sosiaalisessa mediassa.

Enbuske kuvailee olleensa nuorempana tarkka siitä, ettei kerro itsestään mitään.

– Leikin tärkeätä. Sitten tajusin, että en voi vaatia haastateltavilta, että he avautuisivat, jos en itsekään kerro asioista. Siksi olen puhunut avoimesti esimerkiksi somessa jonkun verran yksityisistäkin asioista, juontaja toteaa.

– Somessa on se hyvä puoli, että se on omassa kontrollissa. On hyvä poistaa sitä suomalaista pelkoa, että mitä sitten, jos joku puhuu rakkaudesta. Mitä sitten? Ei se ole niin vakavaa.

Maria Veitola hehkuttaa kautta yhdeksi parhaista, ellei jopa parhaaksi.

Jari Sillanpään ja Samuli Edelmannin avoimuus haastatteluissa teki vaikutuksen. Ihmis-Barbie Amanda Aholan vierailu oli ihmeellinen ja tärkeä, Veitola ynnää kauden huippuhetkiä.

– Sellaiset haastattelut ovat mahtavia, joista jää itsellekin ristiriitaiset tunnelmat ja joita jää miettimään. Sitä haluaa, että katsojillekin jää sellainen olo, että mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella.

Katso artikkelin alussa Jari Sillanpään haastattelu EVS:ssä maaliskuussa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.