Tosielämän Barbieksi tähtäävän suomalaisen äiti neuvoi tytärtään menemään psykiatrille

Amanda Ahola vieraili torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Porista kotoisin oleva nainen on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbielta.

Brittilehti Daily Mail julkaisi syksyllä 2017 nettisivuillaan artikkelin suomalaisesta Amanda Aholasta, 22, joka on käyttänyt tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbie-nukelta. Ahola vieraili torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa

Ahola on kertonut löytäneensä internetistä useita miehiä, jotka ovat  kustantaneet hänen kauneusleikkauksiaan. Ahola on kertonut käyttäneensä lähes 17 000 puntaa kolmeen rintaleikkaukseen, muuntaakseen B-kuppikoon rintansa 30GG-kokoisiksi.

Ahola sanoo Maria Veitolan haastattelussa, että hänen äitinsä on pyytänyt häntä harkitsemaan psykiatrilla käyntiä seuraavan kerran, kun hän harkitsee kauneusleikkausta.

– Rintojani on suurennettu kolme kertaa, nenä on leikattu, otsassa on botoxia, posket on täytetty, huulet on täytetty ja käytän korsettia joka päivä, Ahola luettelee.

– Haluan vielä isommat rinnat, pienemmän vyötärön ja isomman takamuksen.

Ahola puhuu haastattelussa myös hänelle operaatioita kustantaneesta miehestä sekä siitä, mihin hän leikkauksilla tähtää. Hän kertoo myös käyneensä psykiatrilla.

– En hirveästi ole puhunut näistä asioista vanhemmilleni. Olen kertonut leikkauksista äidilleni aina jälkeenpäin, Ahola sanoo.

– Halusin miellyttää äitiäni ja vanhempiani sen verran, että olisin käynyt psykiatrilla ja saanut terveen paperit, etten ole hullu.

Amanda Ahola paljastaa haastattelussa myös elämänsä moton.

Katso artikkelin yläosassa video Amanda Aholan haastattelusta kokonaisuudessaan.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat