VPS:n ennätyksellinen putki katkesi – erikoinen tilanne hämmästytti Inter-valmentajaa

Hurmoksessa läpi loppukesän ja syksyn jalkapalloliigassa pelanneen VPS:n voittoputki katkesi perjantaina Hietalahdessa, kun turkulainen Inter venyi tasapeliin vaasalaisten vieraana. VPS:n voittoputki jäi 12 ottelun mittaiseksi, jolla se jakaa jalkapalloliigan pisimmän voittoputken HJK:n kanssa.

– Totta kai se harmittaa, ettei voitettu tänään. Pääsimme ensin johtoon ja oli tunne, että tänään ensimmäisen maalin tekijä on vahvoilla, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela harmitteli.

Vaasalaiset tarrasivat voittoon kiinni 66. minuutilla, kun nigerialaishyökkääjä Peter Michael iski pallon maaliin epäsuorasta vapaapotkusta rangaistusalueen reunamilta. Yhdeksän ottelun mittaisessa maaliputkessa viilettävä VPS-hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 14 maalia.

Epäsuora vapaapotku vihellettiin harvinaisesta tilanteesta, kun Interin maalivahti Eetu Huuhtanen piti palloa käsissään liian pitkään. Interin päävalmentaja Jarkko Wiss ei muista törmänneensä jalkapalloliigassa vastaavaan.

– Juniorimaajoukkueen kanssa, kun lähdimme Itä-Eurooppaan, silloin pallo piti laittaa käsistään viimeistään viiden sekunnin jälkeen. Kovia päätöksiä, mutta menihän se ihan ohjekirjan mukaisesti, Wiss myönsi.

Inter teki VPS:n maalin jälkeen vaihtoja, ja vaihdosta tullut Matias Tamminen iski vieraille tasoituksen. Interillä olisi ollut voitolla vielä teoreettiset mahdollisuudet mitaleille, mutta tasapelin myötä mahdollisuudet kolmen parhaan joukkoon menivät.

Lue myös:

    Uusimmat