Dramaattisia käänteitä Veikkausliigan ainokaisessa – tältä mestaruustaiston tilanne näyttää nyt

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu, kun HJK haki vieraspisteet SJK:lta. Ottelu oli maalirikas, helsinkiläiset tarrasivat entistä tiukemmin Suomen mestaruuteen 3–2-voitolla.

HJK oli matkalla voittoon, kun Tuomas Ollila osui kahdesti. Toinen maali syntyi rangaistuspotkusta. Seinäjokiset iskivät kuitenkin ottelun tasoihin salaman lailla.

Jaime Moreno osui kahteen kertaan kolmen minuutin sisään. Ensimmäinen osuma syntyi niin ikään rangaistuspilkulta. 85 minuutin pelin jälkeen ottelu oli tasan 2–2.

HJK ei suostunut tasapeliin. Hassan Bande ratkaisi voiton vieraille lisäajalla.

Mestaruudessa vakaasti kiinni oleva HJK nousi 50 pisteeseen. KuPS on toisena 46 pisteen turvin. SJK on hävinnyt jo kolme ottelua putkeen, joukkue on viidentenä. Veikkausliigaa on jäljellä kolme kierrosta.