Vanha klippi leviää – X Factor -tuomari kopeloi Mel B:tä suorassa lähetyksessä

Internetissä leviää vanha videonpätkä, jossa Mel B joutuu koskettelun uhriksi suoran lähetyksen aikana.

Vuodelta 2014 peräisin olevassa videonpätkässä entinen Britannian X Factor -tuomari Louis Walsh pitää kättään Mel B:n takapuolella suoran lähetyksen aikana kaksikon istuessa pöydän äärellä. Spice Girls -laulaja on tilanteessa silminnähden vaivaantunut ja päättää lopulta ärähtää Walshille.

– Miksi kourit minua? Mel B kysyy Walshilta ja siirtyy etäämmälle kollegastaan.

Tilannetta juontanut Sarah-Jane Crawford pyytää Walshia pitämään kädet kaikkien näkyvillä ja paikalla ollut Simon Cowell vakuuttaa Mel B:lle tämän olevan turvassa. Klippi päättyy Walshin kovaääniseen nauruun Mel B:n katsoessa toisaalle.


Menestyneen managerointiuran tehnyt Walsh jätti sarjan tämän vuoden kesäkuussa omasta aloitteestaan, tuomaroituaan X Factorissa 13 kauden ajan. 2014 joulukuussa julkaistu kähmimis-klippi ei ollut vielä noussut kohuksi Walshin jättäessä sarjan. 

Mel B sen sijaan sai osakseen paljon tukea sosiaalisessa mediassa klipin lähdettyä leviämään kuluneen viikon aikana.

– Louis Walsh koskettelemassa Mel B:tä ei ole todellakaan ok. Jos hän kehtaa tehdä jotain tuollaista julkisesti, vain luoja tietää mitä hän tekee omissa oloissa, eräs käyttäjä pohti.

– Oudot miehet ovat kosketelleet meitä kaikkia ilman lupaa ja aina, kun siihen reagoi, he antavat kuvan, että ylireagoit tai, että se ei ollut tahallista. Miten ihmeessä käpälöit takamustani vahingossa?

Mel B ja Walsh ovat toistaiseksi pysyneet hiljaa tapahtuneesta. Spice Girls -laulaja jätti X Factor -pestinsä vuonna 2015.

Lähde: Bustle

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja