Legendaarinen Spice Girls nousee lavalle koko viisikon voimin – luvassa harvinainen yhteisesiintyminen

1998: Spice Girlsit villitsevät koulutyttöjä 2:36
Katso videolta kuinka Spice Girls villitsi fanejaan! Yhtye on kaikkien aikojen menestynein tyttöbändi ja siitä tuli maailmanlaajuinen ilmiö!

Spice Girls esiintyy pitkästä aikaa yhdessä.

Maailman suosituin tyttöbändi Spice Girls esiintyy ensimmäistä kertaa yhdessä sitten vuoden 2012 Lontoon Olympialaisten päätösjuhlan, kertoo Metro-lehti.

Lehden mukaan bändi kokoaa voimansa yhdeksi illaksi, kun Geri Horner (os. Halliwell) täyttää 50 vuotta.

Gerin syntymäpäivä on 6. elokuuta ja lehtitietojen mukaan hän suunnittelee suuria juhlia, joissa hän nousee lavalle yhdessä Emma Buntonin, Mel B:n, Mel C:n ja Victoria Beckhamin kanssa.

Juhlat on tarkoitus järjestää 17. syyskuuta ja silloin Spice Girls esiintyy viisihenkisenä ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen.

Metro-lehden nimetön lähde on kertonut, että bändin olisi tarkoitus esittää mahdollisesti ikoninen kappale Wannabe.

– Yksi heistä täyttää 50 vuotta ja se on valtava juttu. He kaikki haluavat juhlistaa tilaisuutta tyylillä ja vuosikymmenen jälkeen tapahtuva jälleennäkeminen tuntuu täydelliseltä ajankohdalta, lähde on kertonut.

Juhlat järjestetään kartanossa Oxfordshiressä ja lehtitietojen mukaan sinne on kutsuttu useita julkisuuden henkilöitä. Juhlien teeman kerrotaan olevan ajaton eleganssi.

Spice Girls perustettiin vuonna 1994 ja bändin ensimmäinen singlejulkaisu Wannabe sinkosi bändin koko maailman tietoisuuteen. Sittemmin yhtye on esiintynyt aika ajoin, mutta usein ilman Victoria Beckhamia.

Spaissarit on kaikkien aikojen menestynein tyttöbändi. Yhtyeen levyjä on myyty yli 100 miljoonaa ja bändistä tuli maailmanlaajuinen ilmiö 90-luvulla.

Lue myös:

    Uusimmat