Mel B Spice Girlsin pitkään odotetusta paluusta: "Tiedotamme asiasta, kunhan saamme kaiken päätettyä"

0:50

Mel B kertoi Spice Girlsin paluusuunnitelmien tämänhetkisestä tilanteesta. Yhtyeen jäsenet ovat allekirjoittaneet sopimuksen entisen managerinsa kanssa.

Laulajatähti Mel B juonsi Britannian LGBT Awards -gaalaa Lontoossa viikonloppuna. Punaisella matolla Spice Girls -ryhmän entisellä jäsenellä oli mukanaan Phoenix-tytär.

Los Angelesissa perhe-elämää elävältä Spice Girls -tähdeltä udeltiin, onko yhtyeellä suunnitelmissa palata esiintymään lavoille. Brittilehti Mirrorin mukaan Mel B:llä ei ollut vielä antaa tarkkaa vastausta, mutta keskustelut ovat hänen mukaansa käynnissä.

– Kävimme kaikki yhdessä lounaalla. Meillä on jokaisella suunnitteilla asioita. Tiedotamme asiasta, kunhan saamme kaiken päätettyä, laulaja kertoi lehden haastattelussa.

Jotain on siis lupa todennäköisesti odottaa. Mel B:n mukaan viisikko on päässyt yhteisymmärrykseen ainakin yhdessä asiassa.

– Me kaikki viisi olemme allekirjoittaneet uudelleen sopimuksen Simon Fullerin kanssa, Mel B sanoi.

Fuller on Spice Girlsin entinen manageri, mikä herättää yhä suurempaa toivoa, että suosikkiyhtyeellä on jotakin suunnitteilla. Live-esiintymisen tekemiseen Mel B:llä oli tarjota ristiriitainen vastaus.

– Kunhan saamme päätettyä tasan tarkkaan mitä olemme tekemässä, niin kyllä, laulaja vastasi keikkailukysymykseen.

Lähde: Mirror

Spice Girls sai muutama päivä sitten huomiota toisen ysärisuuruuden, Backstreet Boysin omalla risteilyllä. Katso video artikkelin alussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja