Mel B Spice Girlsin pitkään odotetusta paluusta: "Tiedotamme asiasta, kunhan saamme kaiken päätettyä"

Backstreet Boysin jäsenet repäisivät - pukeutuivat Spice Girls -asuihin 0:50

Mel B kertoi Spice Girlsin paluusuunnitelmien tämänhetkisestä tilanteesta. Yhtyeen jäsenet ovat allekirjoittaneet sopimuksen entisen managerinsa kanssa.

Laulajatähti Mel B juonsi Britannian LGBT Awards -gaalaa Lontoossa viikonloppuna. Punaisella matolla Spice Girls -ryhmän entisellä jäsenellä oli mukanaan Phoenix-tytär.

Los Angelesissa perhe-elämää elävältä Spice Girls -tähdeltä udeltiin, onko yhtyeellä suunnitelmissa palata esiintymään lavoille. Brittilehti Mirrorin mukaan Mel B:llä ei ollut vielä antaa tarkkaa vastausta, mutta keskustelut ovat hänen mukaansa käynnissä.

– Kävimme kaikki yhdessä lounaalla. Meillä on jokaisella suunnitteilla asioita. Tiedotamme asiasta, kunhan saamme kaiken päätettyä, laulaja kertoi lehden haastattelussa.

Jotain on siis lupa todennäköisesti odottaa. Mel B:n mukaan viisikko on päässyt yhteisymmärrykseen ainakin yhdessä asiassa.

– Me kaikki viisi olemme allekirjoittaneet uudelleen sopimuksen Simon Fullerin kanssa, Mel B sanoi.

Fuller on Spice Girlsin entinen manageri, mikä herättää yhä suurempaa toivoa, että suosikkiyhtyeellä on jotakin suunnitteilla. Live-esiintymisen tekemiseen Mel B:llä oli tarjota ristiriitainen vastaus.

– Kunhan saamme päätettyä tasan tarkkaan mitä olemme tekemässä, niin kyllä, laulaja vastasi keikkailukysymykseen.

Lähde: Mirror

Spice Girls sai muutama päivä sitten huomiota toisen ysärisuuruuden, Backstreet Boysin omalla risteilyllä. Katso video artikkelin alussa.

Lue myös:

    Uusimmat