Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas hempeilevät varikolla – ylistää juuri GP-voittanutta miestään

Tiffany Cromwell oli yksi niistä harvoista, jotka nähtiin varikolla. 

F1-kuski Valtteri Bottaksen puoliso, pyöräiljänä tunnettu Tiffany Cromwell oli tukemassa rakastaan, kun suomalaiskuski ajoi Itävallan GP-voittoon.

Cromwell julkaisi voiton jälkeen Instagram-tililleen tunteikkaan yhteiskuvan puolisonsa kanssa, jonka yhteydessä hän onnittelee rakastaan. Kuvassa Cromwell koskettaa hellästi Bottaksen kasvoja.

– No se oli aika hieno sunnuntai. Joten olen ylpeä tästä miehestä. Tänään ällistyttävän ajon jälkeen hän otti ensimmäisen voiton vuoden 2020 F1-kaudella, Cromwell hekumoi kirjoituksessan. 

Kuvan on ottanut  S. Etherington.

Cromwellin julkaisema päivitys ihastuttaa hänen seuraajiaan. 

– Awws, olette vaan niin ihastuttavia yhdessä, seuraaja ylistää. 

– Te kaksi muodostatte upean tiimin. Kumpikin tuo esiin toisessa ne parhaimmat ja ihastuttavimmat puolet. Olen ollut pitkään Valtteri Bottas -fani, ja on ihanaa nähdä hänet onnellisena, seuraaja kirjoittaa. 

MTV Uutiset uutisoi eilen, kun australialaispyöräilijän läsnäolo Spielbergin rata-alueella sai myös aikaan pientä naljailua sosiaalisessa mediassa.  Koronapandemia on pakottanut F1:n ottamaan käyttöön runsaasti erilaisia varotoimenpiteitä tartuntojen ehkäisemiseksi. F1-aiheisen WTF1-sivuston perustaja Tom Bellingham päättikin naljailla hieman asiasta Cromwellille. 

Lue myös:

    Uusimmat