Väkivaltainen fani löi järjestyksenvalvojaa nyrkillä – poliisi joutui puuttumaan yhteenottoon

Haka joutui sunnuntaina peräti yhdeksännen kerran tällä jalkapalloliigakaudella tyytymään tasapeliin, kun kauden 10:s kotiottelu Kuopion Palloseuraa vastaan päättyi 2–2.

Ottelutapahtumissa ei siis ollut erikoisuuksia, mutta katsomon puolella kyllä. Ensimmäisen kerran tällä kaudella poliisi jouduttiin kutsumaan paikalle viemään liian väkivaltainen Hakan kannattaja kuulusteluun.

– Hakan kannattajalla oli asiatonta huutelua, ja järjestyksenvalvoja meni huomauttamaan. Tällöin neljä fania kävi tähän käsiksi, ja hän sai yhdeltä heistä nyrkistä lievän vamman. Huutelija ei ollut näiden joukossa, selvitti turvallisuuspäällikkö Petteri Kantola.

Tapaus täytti siis rikoslain tunnusmerkistön, ja poliisi vei liikaa väkivaltaa käyttäneen kuulusteluihin.

– Kyseinen järjestyksenvalvoja ei vaatinut rangaistusta eli sakoilla mies selviää tästä. Sinänsä erikoista oli että Haka vielä johti ottelua tuossa vaiheessa. Tämä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun edes tällaista tapahtui, Kantola lisäsi.

Päätykatsomon Hakan fanien kulma olikin tyhjä koko toisen jakson.

– Muut fanit poistuivat itse vapaaehtoisesti tilanteen jälkeen, Kantola selitti.

Tasapeli oli molemmille joukkueille viides peräkkäinen ilman tappiota. Haka jatkaa taistelua sarjapaikasta, KuPS taistelee ensi sunnuntaina HJK:ta vastaan runkosarjan voitosta.

Lue myös:

    Uusimmat