Vaimo saa kukkia kuolleelta mieheltään haudan takaa jokaisena syntymäpäivänään: "Vaikka et voi nähdä minua, olen aina täällä..."

0:47
Millaista on kohdata kuolleen läheisen henki? Markku kysyi suomalaisilta. Tällaisia vastaukset olivat!

Tracey sai viettää aviomiehensä kanssa 26 yhteistä vuotta – sitten kurkkusyöpä vei miehen vain 53 vuoden iässä. Nyt edesmennyt mies lähettää vaimolleen kukkia haudan takaa aina tämän syntymäpäivänä.

Kun Tracey sai kukkalähetyksen mieheltään vuosi tämän kuoleman jälkeen, hän oli sokissa. Nyt hän osaa jo odottaa huomionosoituksia.

Rich Cox on ollut kuollut kahdeksan vuoden ajan, mutta on silti kukkalähetyksen muodossa paikalla vaimolleen tärkeinä juhlapäivinä, kertoo CNN. Amerikkalaismies järjesti ennen kuolemaansa niin, että hänen vaimonsa Tracey saa yllätyksen jokaisena ystävänpäivänä ja syntymäpäivänään, jotka sattuvat olemaan peräkkäisinä päivinä.

– Se oli hyvin tunteikasta. Surullista, mutta samaan aikaan iloista, koska tiesin, että hän olisi aina kanssani, Tracey muistelee ensimmäistä saamaansa kukkalähetystä.

"Tracey, vaikka et voi nähdä minua, olen aina täällä..."

Tracey ja Rich ehtivät olla naimisissa 26 vuotta. Lopulta kurkkusyöpä vei Richin miehen ollessa vasta 53-vuotias.

Traceyn mukaan Rich oli rakastava ja tunteikas mies, joka osti kukkia yksinkertaisesti siksi, että voi tehdä niin. Mieheltä saapuukin Traceylle edelleen kukkia, joiden mukana on aina erilainen viesti. Esimerkiksi vuoden 2018 viestissä luki "Tracey, vaikka et voi nähdä minua, olen aina täällä. Rakastan sinua. Rakkaudella Rich".

– Aina, kun saan niitä, se tuo mieleen paljon tunteita ja onnen kyyneleitä. Se todella palauttaa mieleen muistot, joita saimme yhdessä luoda, Tracey kuvaa.

Tracey miehensä kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kirjaimellisesti malliesimerkki miehestä, jollaisen jokainen nainen haluaa"

Richin tytär Bethany tiesi isänsä suunnitelmasta ennen tämän poismenoa, mutta ei tiedä kukkalähetysten tarkkoja yksityiskohtia.

– Emme tiedä tarkasti, miten se hoituu, mutta tiedämme, etteivät lähetykset lopu ihan pian, hän paljastaa.

Myös Bethanyn mukaan hänen isänsä oli täydellinen mies.

– Hän oli kirjaimellisesi malliesimerkki miehestä, jollaisen jokainen nainen haluaa, hän sanoo.

Lähde: CNN.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja