Vahinkopuhelulla mielettömät seuraukset! Tytär paljasti vanhempiensa uskomattoman rakkaustarinan: "En voisi keksiä tätä päästäni"

Miten sinun vanhempasi tapasivat toisensa? Erään pariskunnan uskomaton rakkaustarina sai alkunsa niin käsittämättömällä tavalla, ettei kertomusta meinattu ottaa todesta sosiaalisessa mediassa.

Twitter-käyttäjä Ice JJ Les kyseli muilta twiittaajilta, missä heidän vanhempansa olivat tavanneet. Kysymykseen tuli monta erilaista vastausta, mutta erään naisen kertomus pisti eniten muiden Twitter-käyttäjien silmään. 

Twitter-käyttäjä Terra Ryzing kertoi nimittäin niin uskomattoman tarinan, että monen mielestä sen oli pakko olla keksitty. Toisaalta tarina on niin käsittämätön, että Ryzing itsekin vetosi siihen, ettei se juuri sen vuoksi voi olla mielikuvituksen tuotosta.

Lisäksi Ryzing muistutti, että oli itse asiassa kertonut saman tarinan Twitterissä jo vuotta aiemmin.

"He ovat olleet naimisissa nyt 24 vuoden ajan"

"Isäni oli vankilassa, hän soitti vahingossa väärään numeroon. Se sattui olemaan äitini. He juttelivat, koska isäni ei halunnut tuhlata puheluaan. BUUM, he ovat olleet naimisissa nyt 24 vuoden ajan, hah", Ryzing kertoi twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Ryzingin twiitti herätti runsaasti huomiota. Sillä on jo liki 240 000 tykkäystä, ja sitä on uudelleentwiitattukin kymmeniä tuhansia kertoja.

"Paras virhe, jonka olen tehnyt"

Ryzing kertoi soittaneensa vanhemmilleen ja kertoneensa heille heidän rakkaustarinansa aiheuttamasta Twitter-huomiosta. Naisen äiti oli todennut kiittävänsä luojaa siitä, että löysi aviomiehen ja isän lapsilleen.

Isä puolestaan oli todennut vahinkosoittonsa olleen "rehellisesti paras virhe, jonka olen tehnyt elämässäni".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"En voisi keksiä tätä päästäni"

Ryzing kertoi uteliaille, että hänen isänsä oli alkanut soittelemaan tämän äidille tarkoituksella vahinkopuhelunsa jälkeen, ja lopulta nainen meni tapaamaan miestä vankilaan. Reilu vuosi alkuperäisen puhelun jälkeen mies pääsi vapauteen.

Valitettavasti jotkut tarinan yksityiskohdista jäivät pimentoon. Edes isä itse ei muista, kenelle hän oli alunperin soittamassa tuona kohtalokkaana päivänä. Tai niin hän ainakin väittää. Ryzing ei myöskään kertonut, minkä vuoksi isä oli alunperin vankilaan joutunut.

"Kyllä, tämä on tositarina. En voisi keksiä tätä päästäni, vaikka yrittäisin", Ryzing vakuutteli ihmettelijöille.  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Someecards

***

9:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja