Ruotsalainen Emmy rakastui kodittomaan alkoholistimieheen – kohtaaminen kadulla johti avioliittoon

Lastenkirjailija rakastui kodittomaan alkoholistimieheen, jonka hän tapasi kadulla. Rakkaus heidän välillään roihahti saman tien. Nyt pari on naimisissa ja heillä on kaksi lasta.

Ruotsalainen Emmy Abrahamson, 41, oli vierailemassa Amsterdamissa vuonna 2006, kun hän kohtasi kadulla tuntemattoman miehen, Vic Koculan. Hän hurmaantui heti miehen ruskeista silmistä, mutta arvasi tämän rähjäisestä olemuksesta, että hän oli koditon.

Rakkaus kuitenkin leimahti jo ensikohtaamisell,a ja nyt yli 10 vuotta myöhemmin pari on naimisissa ja heillä on kuusivuotiaat kaksoset, Desta ja Til, kertoo Daily Mail.

Keskustelu alkoi kellonajasta

Pari kertoi tarinansa This Morning on Tuesday -ohjelmassa. Emmy on kirjoittanut heidän epätavanomaisesta rakkaustarinastaan kirjan nimeltä ”How To Fall in Love with a Man Who Lives in a Bush”, vapaasti suomennettuna ”kuinka rakastua mieheen, joka elää pensaikossa”.

Emmy kertoi olleensa odottamassa ystäväänsä lounaalle, kun häntä lähestyi tuntematon mies, joka tiedusteli häneltä kellonaikaa. Emmy tunnisti keskustelunavauksen iskuyritykseksi, koska he seisoivat lähellä kelloa.

Miehen kauniin ruskeat silmät vetivät Emmyä puoleensa, mutta hän kertoo arvanneensa tämän likaisesta ulkoasusta, että mies on koditon.

He alkoivat kuitenkin jutella, kemiat kohtasivat ja pian Vic kysyi Emmylta, haluaisiko hän tavata uudelleen samalla penkillä, jolla he tuolloin istuivat.

Seuraavan kerran tavatessa rakkaus heidän välillään roihahti romanttisen eväsretken merkeissä.

Vic Kocula ja Emmy Abrahamson kertoivat rakkaustarinansa This Morning on Tuesday -televisio-ohjelmassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ruskeat silmät ja salkku

Yhdysvalloista kotoisin oleva Vic Kocula kertoi matkustelleensa ympäri Eurooppaa, kunnes hänen rahansa loppuivat. Hän ei kuitenkaan halunnut palata takaisin kotiin, vaan päätti nukkua taivasalla.

Vic kerjäsi rahaa pärjätäkseen, mutta sortui pian juomiseen. Hän kertoo alkoholismin hiipineen kuvaan vähitellen. Eräänä päivänä hän totesi järkytyksekseen olevansa koditon alkoholisti.

Emmy kertoi tv-ohjelmassa, että hän piti miestä ensin hulluna, koska tämä kanniskeli mukanaan salkkua.

–  Sain myöhemmin tietää, että hän piti siinä makuupussiaan ja oluttölkkejä.

Yllättävä puhelu yhdisti jälleen

Emmy uskoi heidän epätavallisen romanssinsa tulleen tiensä päähän, kun hänen piti palata silloiseen kotikaupunkiinsa Wieniin. Hän antoi Vicille kuitenkin numeronsa siinä toivossa, että yhteys heidän välillään säilyisi.

Hän kertoo ajatelleensa miestä lakkaamatta, vaikka ei ollut varma siitä, tapaisivatko he enää koskaan.

Emmy ei osannut edes aavistaa, että Vic yritti epätoivoisesti kerätä kokoon tarpeeksi rahaa voidakseen tavata hänet uudelleen.

Muutamaan viikkoon Vic ei ollut Emmyyn missään yhteyksissä. Hän kertoo joutuneensa pidätetyksi yritettyään varastaa ruokaa.

Kolme viikkoa myöhemmin juuri 30 vuotta täyttänyt Emmy sai kuitenkin puhelun Viciltä, joka kertoi tulleensa Itävaltaan. Pari on ollut yhdessä siitä lähtien.

Lasten mielestä isä asui ennen pensaassa

Pariskunta meni naimisiin, ja Vic päätti lähteä kouluttautumaan sähköinsinööriksi.

Emmy ja Vic ovat kertoneet lapsilleen ensikohtaamisestaan, mutta eivät oikein usko Destan ja Tilin ymmärtävän heidän tarinansa ainutlaatuisuutta.

Emmy itse asiassa sai inspiraationsa kirjan nimeen kaksosten tavasta selittää, kuinka äiti ja isä tapasivat. Hän kertoo, että tarinaan on lisätty fiktiivisiä käänteitä, jotta se olisi mielenkiintoisempi.

Vic pohtii, että lapset tuskin ymmärtävät tarinan yhteiskunnallista puolta.

– Heidän mielestään on vain hassua, että isä asui ennen puskassa.

* * *

Rakkaus, tunnetta vai tiedettä?

10:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja