Mainos

Uusi trendi? Äidit perustivat ryhmän imettääkseen toistensa lapsia

27-vuotias nainen perusti äitien ryhmän, jossa imetetään toisten lapsia.

Yhdysvaltalainen Lacey Dangerstone kannustaa äitejä imettämään muiden lapsia, jos äitien täytyy palata takaisin töihin, eikä imettäminen enää ole mahdollista.

Naisella itsellään on kaksi lasta, ja hän aloitti muiden lasten imettämisen muutama kuukausi sen jälkeen, kun hänen esikoisensa syntyi vuonna 2012.

– Jonkun toisen lapsen imettäminen on tabu, mutta eikö se ole vain sitä, että yksi äiti auttaa toista? Ja mikä tärkeintä – auttaa lasta tai vauvaa. Muiden vauvojen ja taaperoiden imettäminen on muuttanut elämäni, Dangerstone kertoi Daily Mailille.

Dangerstonen ensimmäinen kokemus jonkun toisen lapsen imettämisestä oli, kun hänen siskonsa ystävä tarvitsi apua.

– Vauva oli yhdeksän kuukauden ikäinen, ja hänen äitinsä ja isänsä lähtivät muualle viikonlopun ajaksi. Minun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen ja tuotin maitoa enemmän kuin oli tarvetta.

– Puhuin imettämisestä siskoni ja hänen ystävänsä kanssa, ja he innostuivat asiasta.

Kuvassa Dangerstone lastensa kanssa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dangerstonea imetti lapsena muu kuin oma äiti, jonka oli pitänyt palata takaisin työelämään. Lastenvahdilla oli silloin myös oma vauva, joten imettäminen onnistui. Tämän takia asia on Dangerstonelle itselleen täysin luonnollinen.

Nyt nainen haluaa kannustaa äitejä ympäri maailmaa perustamaan imettämisryhmiä yhteisöissään.

– Löysin omalta paikkakunnaltani äitejä, jotka halusivat kokeilla imettämistä ja netissä äitejä, jotka halusivat tietää lisää, kuinka tämä toimii.

Nainen kertoo, että hänen omassa ryhmässään on äitejä, jotka yksinkertaisesti pitävät imettämistä tärkeänä asiana. Nainen on imettänyt tähän mennessä 12 lasta omien lastensa lisäksi.

– Se on luonnollista ja tervettä, eikä lainkaan hippiä.

– Usein tapaamme muiden äitien kanssa ja vaihdamme lapsia, joita imetämme. Jos lapsen äiti tekee jotakin muuta, kun lapsella on nälkä, joku toinen imettää häntä.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.