Mainos

Uudet naiset saapuivat Love Island -villaan – suosikkikomistus laittoi tulokkaat heti koville: "Jos teillä on joku vakava säätö meneillään..."

1:07
Illan jaksossa villalla pelataan tutustumispeliä nimeltä totuuspyörä. Pelin aikana Tommy kysyy tytöiltä tärkeän kysymyksen.

Love Island Suomi -Tommy ei päästä villan uusia asukkaita helpolla. 

Love Island Suomi -ohjelman arki meni kertaheitolla täysin uusiksi, kun yllättäen tällä viikolla villan vanhat naiset siirtyivät asumaan "varavillaan" ja heidän tilalleen miesten seuraksi saapui kuusi aivan uutta naista. 

Vaikka rakkauden saaren miehet luonnollisesti olivat käänteestä erittäin hämmentyneitä, ottivat he naiset vastaan ystävällisesti ja tutustuttivat nämä talon tapoihin. Illalla joukko tutustui toisiinsa pelaamalla totuuspyörä-nimistä peliä. 

Pelailun aikana Tommy heitti naisille tiukan kysymyksen koskien tulevan yön nukkumisjärjestelyjä. 

– Jos teillä on joku vakava säätö meneillään menossa täällä villalla jonkun kanssa, kuvitellaan että te olisitte tässä tilanteessa, niin olisiko teistä överit nukkua jonkun kanssa samassa sängyssä sillä aikaa jonkun uuden tyypin kanssa? Sillä aikaa, kun se sun säätösi on tuolla jossain muualla? Tommy esitti.

Villan uusista naisista Michelle tarkensi kysymystä tiedustellen, tarkoittaako Tommy sitä, että kyseinen nainen olisi jo lähtenyt rakkauden saarelta kotiin. 

– Ei, vaan jos se on lähtenyt käymään pariksi päivää jossain, Tommy tarkensi viitaten selkeästi omaan pariinsa Nikitaan

Tommy pyysi naisia kertomaan asiasta rehellisen mielipiteensä. MIchelle avasi keskustelun toteamalla, ettei tilanteessa juuri olisi muita vaihtoehtoja. Michellen mielestä siinä, että nukkuu toisen kuin oman mielitiettynsä välissä, ei olisi mitään pahaa. 

– Esimerkiksi jos mulla on poikaystävä ja se kertoo, että se on nukkunut jonkun toisen vieressä, niin se on ihan ok, Michelle summaa. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja