Mainos

Uskomaton muodonmuutos vuodessa: Nainen pudotti 18 kiloa uuden ruokavalion avulla

Liha- ja maitotuotteista kokonaan luopunut nainen julkaisi ennen ja jälkeen -kuvan sosiaalisessa mediassa. Hän halusi näyttää, miten vegaanius on vaikuttanut hänen painoonsa.

Vegaaniksi vuosi sitten ryhtynyt Jee Nee julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään kuvaparin näyttääkseen, mitä vegaaniruokavalio on saanut vuodessa aikaan. Ennen ja jälkeen -kuva paljastaa huikean muodonmuutoksen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuoden aikana Nee laihtui noin 18 kiloa jätettyään ruokavaliostaan pois lihan, maitotuotteet, kananmunat ja hunajan. Hedelmät, vihannekset ja täysjyväviljatuotteet ovatkin vegaanien mielestä täyttävämpiä ja ravitsevampia ruoka-aineita, jotka auttavat lisäksi vielä pudottamaan painoa.

– En edes yrittänyt laihduttaa, Nee kertoo.

Uuden ruokavalion aloitettuaan hän kuitenkin laihtui, vaikka oli ollut tyytyväinen omaan painoonsa eikä yleensäkään ollut välittänyt siitä, millaisia lukemia vaaka hänelle milloinkin näytti.

Vegaaniksi haluavan kannattaa aluksi yrittää syödä kasvisruokaa vaikka edes yhtenä päivänä viikossa tai kerran päivässä. Uuteen ruokavalioon ei kannata yrittää siirtyä kertaheitolla, jos siihen ei ole valmis.


Lähde: Popsugar

---

1:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.