Usain Bolt latasi pöytään kihelmöivän paljastuksen: "Mitä ajattelisit paluusta olympialaisiin?"

0:44
Video: Usain Bolt osoitti olevansa nopea myös painottomassa tilassa.

Pikajuoksun maailmanennätysmies, kahdeksankertainen olympiavoittaja Usain Bolt on paljastanut, että häntä houkutteli tehdä paluu olympialaisiin.

Jamaikalaislegenda lopetti yleisurheilu-uransa vuonna 2017. Bolt kokeili sen jälkeen jalkapalloa, mutta homma ei lähtenyt lentoon. Nyt 100 ja 200 metrin ME-mies paljastaa, että mieleen juolahti myös ajatus paluusta juoksuradoille, mistä hän informoi valmentajaansa.

– Muistan, kun menin hänen pakeilleen vuonna 2019 ja sanoin: "Mitä ajattelisit paluusta olympialaisiin?" Hän katsoi minua ja sanoi, että "älä edes aloita", Bolt sanoi BBC:lle.

– Joten jos hän ei ole valmentajani, en tee sitä, koska uskon häntä. Jos hän sanoo ei, se on ei, mutta minua syyhysi (palata).

Jutussa ei puhuta valmentajasta suoraan nimellä, mutta Boltia luotsasi tämän uralla maineikkaasti jamaikalainen pikajuoksuvalmentaja Glen Mills.

– Kun kerroin valmentajalleni, että lopettaisin, hän istuutti minut alas ja sanoi, että "kun lopetat, se on siinä. En tee mitään paluukiertueita, en mitään, joten varmista, että olet valmis lopettamaan.

Vaikka Bolt herkutteli ajatuksella paluusta, hän pitää sitä nyt jo liian myöhäisenä tehtäväksi.

– Jos olisin tehnyt paluun, se olisi ollut näihin olympialaisiin, Bolt, 35, viittasi kesällä järjestettyihin Tokion kisoihin.

Bolt touhuaa nykyään musiikin parissa. Häneltä julkaistiin juuri debyyttialbumi, countrymusiikillinen Country Yutes

– Tähtään huipulle. Haluan voittaa Grammyn, saada platina-albumin tai -singlen. Haluan, että kaikki isot tuottajat puhuvat musiikistani, hän julisti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja