Upea taisteluvoitto! Makwan Amirkhani palasi voitokkaasti UFC-kehään

Makwan Amirkhani voitti USA:n Jason Knightin tuomariäänin 2-1 Liverpoolin UFC-illassa sunnuntaina.

Tasaisesti edennyt ottelu ratkaistiin lopulta hajaäänin, kun kaksi tuomaria piti Amirkhania voittajana, mutta yksi tuomari äänesti Knightin voittoa.

Knight pudotti Amirkhanin kahdesti mattoon ottelun ensimmäisessä erässä, mutta Amirkhani keräsi itsensä mainiosti.

Kahdessa viimeisessä erässä Amirkhani oli selkeästi aloitteellisempi ja vei Knightin mattoon useasti. Knight selvitti Amirkhanin hyökkäysyritykset hyvällä puolustamisella, mutta ei itse saanut tehtyä minkäänlaisia aloitteita Amirkhania vastaan.

Ottelu oli Amirkhanille uran viides UFC-häkissä. Amirkhani saapui otteluun tappio niskassaan, joten sunnuntainen voitto tuli suomalaiselle maukkaaseen paikkaan.