Ulkomaalaiset miehet paljastavat: Hullaannumme suomalaisnaisisista – tässä syy

Viileä vaaleus, omanarvontunto vai vaatimattomuus? Selvitimme, mikä suomalaisissa naisissa saa ulkomaalaiset miehet hullaantumaan.

Kysyimme suomalaisnaisiin rakastuneilta ulkomaalaisilta miehiltä sitä, mikä tekee suomalaisnaisista erityisiä. Lue romanttiset vastaukset!

"Minun pitää päästä Helsinkiin jonain päivänä"

1. Mikä suomalaisissa naisissa viehättää?

Kysymyksen pitäisi olla "Onko suomalaisissa naisissa mitään, mikä ei viehättäisi sinua?" He saattavat hyvinkin olla kaikkein kunnollisimpia ja viehättävimpiä naisia joita olen tavannut, puhumattakaan heidän upeasta, luonnollisesta lookistaan. En voi sanoa tietäväni heistä kaikkea, mutta sillä perusteella, mitä olen itse tavannut, voin helposti sanoa haluavani tietää heistä lisää!

Suomalaisnaiset vetoavat minuun kahdesta syystä. Ensinnäkin he vaikuttavat olevan määrätietoisia, he sanovat mitä ajattelevat ja vaativat kunnioitusta. Toisekseen suomalaisnaiset muistuttavat herkkyydellään minua kanadalaisista. Molemmat ovat menestyviä kansoja, joita yhdistää haastava ja kylmä maantieteellinen sijainti.

2. Miten tutustuit suomalaisiin naisiin?

Tapailin muutamia vuosia sitten kanadalaista naista, jolla oli suomalaiset sukujuuret. Hänen sukunimensä oli Lehtonen. Emme valitettavasti ole enää ystäviä, mutta minulla on hänestä vain hyvää sanottavaa: hän on mahtava tyyppi, jolla on kultainen sydän.

Ensimmäinen varsinainen suomalaisnainen, jonka kanssa olen ollut romanttisesti tekemisissä, oli upea, erittäin kunnianhimoinen ja älykäs tyttö, joka työskenteli New Yorkissa. Valitettavasti hän palasi kotimaahansa saattamaan tutkintonsa loppuun. En voisi koskaan seistä sellaisen tiellä – kunnioitan häntä suuresti!

4. Miten suomalaiset naiset eroavat oman maasi naisista, yleisesti ja parisuhteessa?

Suomalaisilla naisilla (ja eurooppalaisilla ylipäänsä) on ihan erilainen "energia" kuin pohjoisamerikkalaisilla. Ehkä heillä on enemmän arvostusta itseään kohtaan, tai he ovat altistuneet vähemmän länsimaalaiselle popkulttuurille, ja siksi heillä on hieman erilainen tyyli, se "je ne sais quoi".

Suomalaiset tytöt vaikuttavat olevan herkkiä ja vahvoja samaan aikaan, naisellisia mutta tasa-arvoisia. En voi sanoa muuta, kuin että minun pitää päästä Helsinkiin jonain päivänä!

Peter, 44, Kanada, seurustelee nuoremman suomalaisen naisen kanssa – ja kokee tämän suomalaisnaisista muodostuvan Facebook-kaverilistan kovin häiritsevänä.

Jenkkimies vakuuttaa: Suomalaisnaiset peittoavat ruotsalaiset – ja tässä syy!

1. Mikä suomalaisissa naisissa viehättää?

Uskon, että maailmaa nähneet herrasmiehet ovat tietoisia pohjoismaalaisten naisten kauneudesta.

2. Miten tutustuit suomalaisiin naisiin?

Tapasin sattumalta netissä ihanan, kurvikkaan nuoren suomalaisnaisen, ja juteltuamme pari kuukautta päätimme tavata. Tapasimme ensin Roomassa, ja sitten matkustin Helsinkiin ja tutustuin hänen perheeseensä, sekä moniin muihin suomalaisiin. Sain huomata, että suomalaiset ovat todella ystävällisiä ja pitävät hauskanpidosta.

3. Millainen oli ensikohtaamisesi suomalaisen naisen kanssa?

Upea! Hän on lämmin, älykäs ja hänellä on tarttuva huumorintaju.

4. Miten suomalaiset naiset eroavat oman maasi naisista, yleisesti ja parisuhteessa?

Nöyryys, samaistuttavuus ja huumorintaju näyttävät erottavan suomalaisen naiset muista pohjoimaalaisista. Luulen, että jos otetaan 10 naista Los Angelesista, Tukholmasta ja Helsingistä, he olisivat kaikki kauniita, mutta losangelesilaisilla ja tukholmalaisilla olisi paljon itseriittoisempi olemus kuin suomalaisilla. Itserakkaus taitaa olal edellytys eteläisessä Kaliforniassa asumiselle! Tämä ominaisuus kuitenkin käy nopeasti hermoija raastavaksi, ja Ruotsi ei edes ole mikään L.A. Suomalaisnaiset taas ovat aivan yhtä kuumia kuin ruotsalaiset, mutta heitlä puuttuu täysin tämä ärsyttävyys!

Terry, 42, Yhdysvallat, tapaillut suomalaista naista muutaman vuoden ajan.

"Ei ole mitään, mitä suomalainen nainen ei onnistuisi tekemään"

1. Mikä suomalaisissa naisissa viehättää?

Ensimmäinen asia, mutta ei loppupeleissä tärkein, on ulkonäkö. He ovat pitkiä, ja heillä on usein vaaleat hiukset ja kirkkaat silmät. He ovat itsenäisiä ja todella älykkäitä. Suomalaiset naiset eivät odota, että mies tekee kaiken, joten he tekevät paljon työtä ja ovat kunnianhimoisia. Ei ole mitään tehtävää, jossa suomalainen nainen ei onnistuisi!

2. Millainen oli ensikohtaamisesi suomalaisen naisen kanssa?

Tapasimme kuntosalilla!

3. Miten suomalaiset naiset eroavat oman maasi naisista, yleisesti ja parisuhteessa?

Sanoisin, että suomalainen nainen ei ole turhan mustasukkainen, hän antaa elää omaa elämää. Suomalaisnaisista on ihan normaalia, että puoliso lähtee joskus ulos omien kavereidensa kanssa ilman, että naiset tulevat mukaan.

Suomalaiset naiset eivät ehkä sano ”minä rakastan sinua” niin montaa kertaa päivässä kuin italialaiset naiset, mutta he näyttävät tunteensa muilla tavoilla.

Fabio, 35, seurustellut suomalaisnaisen kanssa neljä vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat