Tympiikö uudenvuodenlupaus jo? Luovuta rauhassa, kannustaa Katherine: "Olen lopen kyllästynyt tuntemaan, että minun pitäisi häpeillä tätä"

1:17
Minkä näistä olet tehnyt? MTV kokosi yhteen klassisimmat uudenvuodenlupaukset

Katherine Timpfin mukaan paremman elämän tavoittelemisen uudenvuodenlupausten kautta voi nyt lopettaa.

Kuntoilijoiden sosiaalisen median Stravan mukaan uudenvuodenlupaukset menevät mönkään yleensä tammikuun 17. päivä. Stravan mukaan tuona päivänä moni antaa periksi "uuden elämänsä" suhteen ja palaa vanhoihin tapoihinsa.

Ja se on aivan sallittua, toteaa Katherine Timpf.

Katherine ei halua"parantaa elämäänsä"

– En nyt sano, että on väärin haluta kuntoilla. En ole mikään lääkäri, mutta se on kuulemma melko hyväksi ihmiselle, ainakin, mitä olen aiheesta kuullut, Katherine kirjoittaa Natonal Review -sivustolla.

– Mutta arvatkaa mitä? En halua saada tietää. Jatkan mieluummin elämäni elämistä pienenä, vaaleatukkaisena, vähän liikkuvana ihmisroskana, koska se tekee minut onnelliseksi. Treenaaminen voi tehdä hyvää, mutta se tarkoittaa myös, että minulla on vähemmän aikaa istua sohvalla kissani kanssa, enkä ole valmis luopumaan tästä.

"Pitäisikö minun haluta olla parempi, itseni vuoksi?"

Tammikuussa paineet aloittaa uusi, terveempi elämä ovat huipussaan. Katherine kuitenkin hyväksyisi itsensä mieluummin sellaisena kuin on.

– Kyse ei ole siitä, etten ajattelisi lupauksia. Ajattelen niitä joka vuosi. Tänä vuonna ajattelin, että lopetan sähkötupakoinnin ja käytän vähemmän rahaa sekä Uberiin että noutoruokaan. Mutta arvatkaa, mitä tein tänään? Otin Uber-kydin töihin samalla, kun söin takapenkillä noutosimpukkakeittoa – ja kun lopetin, aloin polttaa sähkötupakkaa, Katherine kuvailee.

– Onko se etovaa? Toki. Pitäisikö minun haluta olla parempi, itseni vuoksi? Luultavasti. Mutta en tahdo, ja olen lopen kyllästynyt tuntemaan, että minun pitäisi häpeillä tätä.

Katherine. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Toivooko kukaan kuolinvuoteellaan, että olisi viettänyt pidempään mehupaastolla?"

Katherine ei aio uuden vuoden kunniaksi aloittaa uutta liikuntaharrastusta tai opetella muitakaan uusia taitoja. Sen sijaan hän aikoo jatkaa elämäänsä aivan kuten ennenkin.

– Olet päässyt näin pitkälle elämässäsi juuri sellaisena kuin olet, ja jos lääkäri ei sano muuta, voit hyvin jatkaa elämääsi kuten olet aina elänyt sitä, Katherine neuvoo.

– Elämässä on se juttu, että se ei kestä ikuisesti. Se on hyvin lyhyt. Itse asiassa olet teknisesti kuollut vähän senkin jälkeen, kun aloit lukea tätä, koska me kaikki kuolemme vähän jokaisella ohikiitävällä hetkellä. Toivooko kukaan kuolinvuoteellaan, että olisi viettänyt pidempään mehupaastolla tai porrasnousulaitteessa?

Katherine myöntää, ettei oikeastaan tiedä, mitä ihmiset kuolinvuoteillaan katuvat. Hän kuitenkin arvelee, ettei kukaan haikaile mehupaaston perään.

– Joten anna mennä – ole roskaa. Jumala rakastaa sinua siitä huolimatta, ja niin rakastan minäkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja