Uber-kuskia voi nyt tipata myös Suomessa

Uber on avannut käyttäjilleen myös Suomessa mahdollisuuden jättää tippi erinomaisesta palvelusta suoraan Uber-sovelluksessa. Tippiä voi jättää matkan jälkeen ja sen määrän voi valita ehdotetuista summista tai päättää itse.

Uberin käyttäjillä pääkaupunkiseudulla on mahdollisuus jättää matkan päättymisen jälkeen tippi, jonka arvo on 1-5 euron välillä. Summan voi myös valita itse. Vaihtoehdot ovat näkyvillä arvio-osion alla Uber-sovelluksessa. Tipin jättäminen on vapaaehtoista. Maksu veloitetaan matkustajan sovellukseen rekisteröimältä maksutavalta.

“Emme olisi tässä tänään ilman sovellustamme käyttäviä kuljettajia. Kuljettajat tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaille, joten haluamme antaa matkustajille mahdollisuuden huomioida hyvä palvelu sovelluksen avulla. On hienoa päästä esittelemään ominaisuus Uberin käyttäjille Suomessa”, kommentoi Uberin Pohjoismaista vastaava Joel Järvinen.

Tippaaminen on mahdollista tästä päivästä alkaen. Uber ei ota tipeistä provisiota.

Uberin mukaan sen sovelluksessa on uusia ominaisuuksia myös matkustajalle. Viimeisen vuoden aikana kuljettajat ovat voineet itse lisätä Uber-sovellukseen oman profiilinsa ja tarinansa, joiden avulla voi helposti aloittaa keskustelun matkan aikana. Lisäksi sovellukseen voi nyt merkitä useamman pysähdyspaikan yhdelle matkalle. Matkustajan turvallisuutta puolestaan lisää mahdollisuus jakaa matka jopa viidelle luotetulle yhteyshenkilölle.

Uber aloitti toimintansa Suomessa uudelleen heinäkuussa uuden taksilainsäädännön astuttua voimaan. Se on yksi useista kyytipalvelujen tilaamisen mahdollista sovelluksista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja