Turhamaista vai sittenkin nerokasta? Tämän keksinnön avulla voit käydä suihkussa ilman, että meikki kärsii!

1:05
Videoniksi: Näin korjaat hajonneet meikit!

Mikäli olet kyllästynyt siihen, että meikkisi menee pilalle suihkun aikana, tämä on sinulle erittäin hyvä uutinen. Uudesta innovaatiosta kertoi The Sun -verkkolehti.

Olet juuri saanut viimeisteltyä upea smoky eyes -silmämeikin ja loihtimasi meikkipohja tekisi taidokkaimmankin meikkigurun kateelliseksi. Haistat kuitenkin kitkerän hien hajun ja hiuksesi näyttävät likaisilta – olisi siis tilausta pikasuihkulle. Et kuitenkaan halua pilata viimeisteltyä meikkiäsi, mikä neuvoksi?

Ratkaisu saattaa olla The Shower Shield -maski, joka on suunniteltu juuri tällaisia tilanteita varten.

Ajatus lähti henkilökohtaisesta tarpeesta

The Shower Shield on kasvojen eteen asennettava, läpinäkyvä visiiri, joka kaukaisesti muistuttaa hitsauskypärää. Innovaation kehittäjänä toimii yhdysvaltalaisyrittäjä Sheridan. Ajatus kumpusi naisen henkilökohtaisesta tarpeesta.

– Perustin yhtiöni sen jälkeen, kun olin lopen kyllästynyt seisomaan suihkussa ja suojaamaan käsilläni paljon aikaa ja vaivaa vaatinutta meikkiäni, yrittäjä avaa bisnesideaansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan visiiri sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kasvojen kauneusleikkausten tai muiden kirurgisten toimenpiteiden jättämien arpien ja vastahankittujen ripsienpidennysten ja microblading-kulmien suojaamiseen.

Tuotteen saamien arvioiden mukaan visiiri kulkee helposti mukana myös matkoilla. Ja hintaa tuotteelle vajaa 15 euroa – hankkisitko sinä tällaisen?


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja