Vinkistä järjetön hitti: Näin peset hiuksesi ilman, että meikit leviävät

Kalifornialaisopiskelijan helppo niksi ratkaisee monelle naiselle tutun ongelman.

Joskus sitä onnistuu loihtimaan kasvoilleen virheettömän meikin. Usein meikki ehtii kuitenkin jo karista työ- tai koulupäivän loppuun mennessä, mutta toisinaan se on vielä kotiin päästyäsikin täydellisessä kunnossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos iltamenot kutsuvat, ei mikään estä jatkamasta iltaa samoilla meikeillä. Paitsi, jos hiukset pitäisi pestä. Käydäkö suihkussa ja antaa samalla täydellisten meikkien huuhtoutua pois – vai jättääkö meikit kasvoille ja lähteä rasvaisen tukan kanssa, kenties hieman, haisevana, juhlimaan?

Kalifornialaisopiskelija Lauren, 22, keksi ratkaisun tähän ongelmaan. Nuori nainen keksi nimittäin, kuinka säästää täydellinen silmämeikki suihkun aiheuttamalta tuholta. Tumblr-sivustolle ladetut kuvat paljastavat, että niinkin yksinkertaisella keinolla kuin uimalasien käytöllä säästää uuden silmämeikin tekemisen vaivan.

lauren

Kuvan lähde: Tumblr

"Kun sinun täytyy pestä hiuksesi, mutta meikkisi on hiton täydellinen. Olen keksijä, hitto vie." Kuvista tuli mieletön hitti sivustolla, jossa kuvapariin on reagoitu yli 114 000 kertaa.

– Hiukseni ovat rasvaiset ja päivän lopulla minulla oli edelleen meikit kasvoilla, ja halusin mennä ulos ystävieni kanssa, mutta en halunnut tuhlata toista paria tekoripsiä ja 45 minuuttia luomiväriä häivyttäen, Lauren perusteli Buzzfeed-sivustolle keksintöään.

Laurenin mukaan moni oli vaikuttunut niksin nerokkuudesta, mutta jotkut eivät kyenneet ymmärtämään, miksei nainen turvautunut kuivashampooseen.

– Arvatkaa, mitä? Se ei ole hyvä idea, jos hiuksissa on permanentti, Lauren toteaa.

Täysin uusi idea uimalasien käyttö suihkussa ei ole. Ajatuksen tasolla ideaa on nimittäin mietitty aiemminkin. Jo viime vuonna @jenpetrilli-käyttäjä kyseli Twitterissä, onko uimalasien käyttö suihkussa hyväksyttävää, jos ei halua rajata silmiään uudelleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Buzzfeed, Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat