Näin loihdit täydellisen meikkipohjan – lue vinkit!

Täydellisen meikkipohjan salaisuus piilee oikeanlaisessa valaistuksessa ja omaan ihoon istuvassa sävyssä. Lue vinkit, joiden avulla loihdit täydellisen meikkipohjan.

Hyvä meikkipohja on meikin perusta, jota tavoitellessa on hyvä ottaa muutama seikka huomioon. Tärkeimpiä huomioita meikkivoiteen valinnassa ovat meikkivoiteen sävy ja valaistus, jossa meikkivoide levitetään. Poimi vinkit, joiden avulla loihdit itsellesi täydellisen meikkipohjan.

Ota huomioon valaistus

Jos valitset meikkivoidetta tavaratalon keinovalaistuksessa, voit mennä sävyn kanssa pahasti pieleen. Keinovalaistus muuttaa meikin sävyä, eikä se näytä samalta kuin päivänvalossa. Pyydä meikkivoidetta pieneen purkkiin, jotta voit kokeilla sitä rauhassa kotona ja näet, miltä se päivänvalossa näyttää. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, yritä päästä mahdollisimman lähelle ikkunaa tai oviaukkoa, lähemmäs luonnonvaloa.

Valitse oikea sävy

Älä missään nimessä testaa meikkivoidetta kämmenselkääsi, vaan aina kasvoihin. Parasta on testata sitä leukaluulla. Näin näet, kuinka hyvin se istuu kasvojesi ja kaulasi ihoon. Sävyn pitäisi sulautua ihoosi niin, ettei meikkivoidetta huomaa.

Meikkivoide vuodenajan mukaan

On selvää, että ihonsävy vaihtaa väriä vuodenaikojen mukaan, joten et voi käyttää saman sävyistä meikkivoidetta ympäri vuoden. Kesäisin paras vaihtoehto on värillinen kosteusvoide ja talvisin vähän peittävämpi meikkivoide. Hyvä kikka on omistaa kaksi sävyä: tumma ja vaalea, joita voi sekoittaa.

Valmistele iho

Jos halajat kestävää, kuulasta meikkiä, on ihon valmistelu tärkeässä osassa. Ihon täytyy olla puhdas ja kosteutettu ennen kuin meikkivoidetta voi levittää. Parhaan tuloksen saat, jos vielä kosteusvoiteen imeytymisen jälkeen levität meikinpohjustusvoidetta, joka kiinnittää meikin ja tasoittaa ihoa.

Ravista ennen levitystä

Ravista hyvin, jos käytät nestemäistä meikkivoidetta. Väripigmenteillä on tapana valua voidepullon pohjalle ja tuloksena voi olla epätasainen väri.

Levitä sormin

Paras tapa levittää meikkivoidetta on käyttää omia sormia. Ihon lämpö aktivoi meikkivoiteen, jolloin se levittyy paremmin ja tasaisemmin. Meikkisienellä on tapana imeä meikkivoidetta itseensä, jolloin voidetta menee hukkaan. Omat sormet ovat myös hygieenisin vaihtoehto, kunhan vain muistaa pestä ne ennen levitystä.


Haaveena silkkisen sileä sekä heleä iho?Tutustu Lumene Bright Now Heleyttävä BB Tehohoitoon!


AVA

Lähde: Hello!

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja