Jätätkö sinä tämän vaiheen väliin suihkussa? Arkinen kysymys herätti kiivasta keskustelua somessa: "Päivän likaa, joka valuu alaspäin"

Twitterissä virisi keskustelu siitä, pitääkö sääretkin pestä suihkussa.

Erilaiset suihkussa käymistä koskevat tottumiskysymykset herättävät mielipidekiistoja ja hämmennystä aika ajoin. Jokaisella on oma mielipiteensä esimerkiksi siitä, kannattaako suihkussa käydä aamulla vai illalla, ja täytyykö suihkussa käydä päivittäin? Eräs mies puolestaan avautui siitä, kuinka harvoin hänen tyttöystävänsä käy suihkussa, ja onpa Twitterissä taisteltu siitäkin, montako pyyhettä ihmisen tulisi omistaa.

Nyt Twitterissä pohditaan melkoisen yksityiskohtaista asiaa ihmisten suihkurutiineista, uutisoi muun muassa australialaisivusto News.com.au.

Amerikkalainen Conor Arpwel julkaisi Twitterissä kyselyn, jossa kysyi ihmisiltä, pesevätkö he säärensäkin suihkussa. Mies ei tosin osannut varautua kysymyksensä aiheuttamaan reaktioon. Kyselyyn on vastattu jo satoja tuhansia kertoja.

Selvästi suurin osa kyselyyn vastanneista on ilmoittanut pesevänsä koipensakin suihkussa käydessään. Conor itsekin julisti kuuluvansa enemmistöön ja pesevänsä jalkansa suihkun ohessa.

Saippuavesi huuhtelee?

Moni vähemmistöön kuuluvista, jalkansa pesemättä jättävistä, kertoi syyksi sen, että vartalon yläosaa ja hiuksia pestäessä pesuaineet valuvat myös alavartaloon, myös siis jalkoihin.

"Minusta tuntuu, etteivät sääreni likaannu. Lisäksi saippua ja shampoo valuvat jalkoihini, kun olen suihkussa." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen kyllästynyt piileskelemään varjoissa, minkä vuoksi kerron, etten pese sääriäni. Saippua ei ole hyväksi iholle! Pesen kaikki paikat, jotka alkavat haista, saippuavesi huuhtoo loput minusta, mutta en tunne tarvetta hinkata kaikkea ihostani, kiitos." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Päivän likaa, joka valuu"

Sääriään pesevät kauhistuivat "vääristä" vastauksista. Moni ei hyväksynyt "saippuavesi valuu alaspäin" -metodia.

"Se on vain päivän likaa, joka valuu alaspäin." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minua todella huolestuttaa "saippun valuminen alas säärilleni lasketaan niiden pesemiseksi" -jengi. Todella. Todella." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi et pesisi sääriäsi ja jalkojasi?" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En vain pese sääriäni, mutta rakensimme suihkuuni erityisen jalkasyvennyksen, jotta voisin käydä suihkussa/ajella karvat mukavasti." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suihkua tai ei, treenaa pohkeet kesäkuntoon. Katso treenivinkit videolta:

Lähde: News.com.au, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat