Tukikonsertti kerää rahaa Heikki ja Lahja Hurstin avustustyölle – "Olemme kiitollisia kaikesta avusta"

Kansa nousi Hurstin tueksi 8:43

Tavastialla järjestettävä hyväntekeväisyyskonsertti kerää varoja Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n avustustyön tueksi. Konsertin lipputulot tilitetään avustustyöhön. 

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n avustustyön tueksi järjestetään tukikonsertti torstaina 8. helmikuuta.

Illan aikana Tavastian lavalle nousee joukko eturivin muusikoita. Mukana Hurstin työtä ovat tukemassa muun muassa Olavi Uusivirta, Tuure Kilpeläinen, Anssi Kela, Vesta, Erin, Jonna Tervomaa, Elias Gould, Veljekset von Hertzen, Mikko Joensuu, Vesa Aaltonen Proge Band & Eero Raittinen ja Ringa Manner sitralive.

Konsertin kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Hurstin ruoka-aputyön jatkumisen turvaamiseksi. Tilaisuuden järjestää joukko yksityishenkilöitä.

Heikki Hurstin johtama avustustyö ja ruoka-apu vähävaraisille on konsertin järjestäjien mielestä tässä tilanteessa äärimmäisen tärkeää.

Lukuisien suomalaisten selviytyminen on ruoka-avun varassa. Järjestäjien näkemys kuitenkin on, että poliitikkojen tulee pikaisesti löytää sellainen ratkaisu perustoimeentulon turvaamiseksi, että kenenkään ei tarvitse seisoa leipäjonoissa.

– Jatkuvasti lisääntynyt ruoka-avun tarve on häpeällistä Suomen maineelle hyvinvointivaltiona. Haastamme niin Helsingin kaupungin kuin Suomen valtion löytämään pikaisen ratkaisun ihmisten selviämiseen ilman ruoka-avun jonottamista, sanoo Liisa Tolonen.

– Olemme kiitollisia kaikesta avusta ja juuri nyt olemme tilanteessa, jossa pärjäämme seuraavat kolme kuukautta, sanoo Heikki Hursti.

Lue myös:

    Uusimmat