Tuhansittain joulukortteja! Tuhopoltossa perheensä menettäneen pikkutytön suurin toive toteutui

Tulipalossa palaneen tytön suurin joulahjatoive täyttyi sosiaalisen median ansiosta. 

MTV Lifestyle uutisoi viime viikolla pahoin palaneesta pikkutytöstä, jonka ainoa joululahjatoive oli saada mahdollisimman monta joulukorttia.

Perheensä tuhopoltossa menettänyt tyttö toivoi saavansa joulukortteja, jotta hän voisi ripustaa ne uuteen joulukorttitelineeseensä.

Safyren tytön täti oli huolissaan siitä, ettei tytön toive täyttyisi. Hän perustikin toiveen toteutumista varten Facebook-sivun, jossa hän pyysi ihmisiä ympäri maailmaa lähettämään joulukortteja tälle urhealle pikkutytölle.

Nyt kyseisillä Facebook-sivuilla kerrotaan pikkutytön suurimman joulahjatoiveen täyttyneen. 

Tuhansia kortteja ja joululahjoja

Vain muutama päivä Facebook-sivun perustamisen jälkeen tytölle alkoi virrata joulukortteja joka puolelta maailmaa. Korttikasa kasvoi entisestään, ja tyttö on saanut viikon sisällä jo tuhansia joulukortteja.

Kortit eivät enää mahdu korttitelineeseen, vaan ne on jouduttu pakkaamaan lukuisiin pahvilaatikkoihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kortit eivät ole ainoa asia, mitä tämä tyttö on postissa saanut. Korttien lisäksi hänelle on lähetetty on sadoittain joululahjoja, jotka odottavat nyt jouluaattoa tytön tädin varastossa.

Erityinen lahja lähetettiin Hong Kongista

Yksi aivan erityinen lahja oli lähetetty Hong Kongista saakka. Paketti sisälsi nallen ja suloisen kirjeen. Kirjeessä 5-vuotias pikkupoika kertoi nallen olevan hänen lempilelunsa, ja hän haluaisi heidän olevan ystäviä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lahjojen ja korttien määrä yllätti Safyren ja hänen tätinsä täysin. He haluavat kiittää kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat auttaneet tekemään tytön joulusta ikimuistoisen. 

Lähde:  Unilad

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja