Tyttö menetti perheensä ja kasvonsa tuhopoltossa – toivoo lahjaksi vain joulukortteja

Facebook-sivusto kannustaa ihmisiä ympäri maailmaa toteuttamaan tulipalossa perheensä menettäneen pikkutytön ainoan joululahjatoiveen. 

Moni lapsi odottaa innoissaan joulua ja lahjoja, niin myös New Yorkissa asuva Safyre Terry. Tälle pikkutytölle joulu on kuitenkin erityisen rankkaa aikaa, sillä hän joutuu viettämään sen ilman perhettään.

Safyre menetti tuhopoltossa isänsä, sekä kolme sisarustaan. Kaiken lisäksi hän kärsii vakavista palovammoista. Kaikista vaikeuksista huolimatta hän odottaa joulua, ja erityisesti hänen ainoaa lahjatoivettaan – joulukortteja. 

Takana kymmeniä operaatioita ja leikkauksia

Vuonna 2013 Safyren koti tuhoutui tuhopolton seurauksena tappaen hänen isänsä Davidin ja hänen kolme nuorempaa sisarustaan. Safyre selvisi täpärästi, sillä isä suojasi tytärtään kehonsa alla.

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tyttö jäi eloon, mutta kärsii nyt pahoista palovammoista. Hänen kehostaan yli 75 prosenttia on palovammojen peitossa, ja häneltä jouduttiin poistamaan lisäksi oikea käsi sekä vasen jalka. Safyre on joutunut kokemaan muutaman vuoden sisällä todella kovia, sillä hänelle on tehty kaiken kaikkiaan jo yli 50 operaatiota ja leikkausta.

Vaikka tyttö on joutunut kärsimään niin fyysisesti kuin henkisestikin, hän ei ole menettänyt elämäniloaan.

Jos haluat lähettää joulukortin Safyrelle, osoite on: P.O. Box 6126 Schenectady, NY 12306 USA

Aivan kuten useimmat lapset, myös Safyre rakastaa kaikkea jouluun liittyvää. Erityisesti joulukortit ovat lähellä hänen sydäntään. Tytön hartain lahjatoive olisikin saada mahdollisimman monta joulukorttia.

Tytön toive saanut kansainvälistä huomiota

Safyren äiti oli luopunut huoltajuudestaan jo ennen paloa, mutta nykyään huoltajana toimiva täti jakoi veljentyttärensä ainutlaatuisen joululahjatoiveen sosiaalisessa mediassa, ja pian toive lähtikin leviämään medioihin ympäri maailmaa. 

Tytön ainoa toive tälle joululle on, että ihmiset ympäri maailmaa lähettäisivät hänelle joulukortteja, jotka hän voisi ripustaa uuteen korttitelineeseensä. Safyre toivoo maailman ihmisiä jakamaan joulun hänen kanssaan, sillä hänen oma perheensä ei voi enää niin tehdä.

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kampanja lähti liikkeelle siitä, kun tytön täti halusi tuoda hieman iloa kovia kokeneen tytön elämään. Hän päätti vedota ihmisiin ympäri maailmaa tytön parantumista seuraavan Facebook-sivun välityksellä. 

Muutaman päivän aikana tyttö on saanut jo runsaasti joulukortteja, mutta lisää kaivataan. Kortin lähettäminen kestää vain muutaman minuutin, mutta se tekee tytön joulusta varmasti ikimuistoisen, Facebookin kommentit kannustavat. 

Safyren hoitoihin kerätään rahaa Youcaring.com-sivuston avulla.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat