Tracy rakastui kaksoismurhaajaan – aikoo nyt naimisiin: "Tapetuksi tuleminen ei ole paras tapa kuolla, mutta jokainenhan kuolee joskus"

41-vuotias nainen ei ole huolissaan siitä, että hänen rakkautensa kohde voisi tappaa hänet. – Tapetuksi tuleminen ei ole paras tapa kuolla, mutta jokainenhan kuolee jonain päivänä, englantilaisnainen kuvasi haastattelussa.

Tracy Bottomley on rakastunut murhaajaan. 41-vuotias nainen kertoo ymmärtävänsä, että hänen tunteidensa kohde voisi tappaa myös hänet – eikä se Tracyn mukaan haittaa häntä lainkaan.

Englantilainen Tracy tutustui kahdesta murhasta tuomittuun Ernest Otto Smithiin vankilan kirjekaveriohjelman kautta vuonna 2018. Tracy kiinnostui Yhdysvalloissa tuomiotaan istuvasta Ernestistä luettuaan tämän kirjekaveri-ilmoituksen, jossa mies kertoi avoimesti teoistaan.

– Halusin oppia tuntemaan hänet, joten lähetin tietoni ja muutamaa päivää myöhemmin sain häneltä sähköpostin, Tracy kuvailee haastattelussa.

"Ernest ei pelota minua"

Aluksi kirjoittelu oli kaverillista, mutta pian kaksikko koki syvemmän yhteyden syntyneen ja rakastui.

– Ernest ei pelota minua. En koskaan ole ollut ihminen, joka pelästyy helposti, Tracy kuvaa.

Amerikkalainen Ernest on tuomittu vuonna 2006 elinkautiseen kahden ihmisen murhasta. Kestoltaan miehen rangaistus on 32 vuotta.

– Kyllä, hän on sarjamurhaaja, hän on tehnyt pari murhaa, mutta ymmärrän riskit ja rakastan häntä silti, Tracy sanoo.

– Tapetuksi tuleminen ei ole paras tapa kuolla, mutta jokainenhan kuolee joskus. Minäkin kuolen lopulta, eikä minua haittaa se tosiasia, että se voisi tapahtua hänen kätensä kautta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kauheat kokemukset lähensivät

Naisen mukaan kumpikin on kokenut lapsuudessaan kaltoinkohtelua. Kauheat kokemukset auttoivat lähentämään kaksikkoa.

– Hän kertoi, mitä on kokenut ja miten hän koki lapsena väkivaltaa, joka johti siihen, että hän alkoi käyttää huumeita kamppaillakseen masennusta ja ahdistusta vastaan, Tracy kuvailee.

– Olen ollut väkivaltaisissa suhteissa aiemmin ja tapa, jolla hän puhui siitä, miten hänen kokemuksensa lapsena muuttivat häntä, todella resonoi minussa.

"Ernest ei kuulosta murhaajalta"

Kirjoiteltuaan aikansa kaksikko päätyi puhumaan puhelimessa. Tracyn mukaan Ernest kuvaili hänelle seikkaperäisesti, miten tappoi uhrinsa.

– Kuullessani hänen puhuvan siitä puhelimessa, saatoin kuulla tunteet hänen äänessään, kun hän pohti sitä, mitä on tehnyt. Ernest ei kuulosta murhaajalta – hänen äänessään ei voi kuulla mitään hullua, hän katuu tekojaan, Tracy kuvaa.

Aikovat naimisiin

Kirjeissään Tracylle Ernest on todennut esimerkiksi "missä olet ollut koko elämäni ajan" sekä "olen rakastumassa sinuun, tyttöseni, koen, että sinun oli tarkoitus löytää minut". Mies myös kosi naista yllättäen, ja Tracy vastasi myöntävästi.

Tracy aikookin lentää tapaamaan Ernestiä Yhdysvaltoihin ja naida hänet.

– Ihmiset kysyvät minulta aina, pelkäänkö ajatusta siitä, mitä hän voisi tehdä minulle. Mutta en pelkää Ernestiä lainkaan, rakastan häntä.

Lue myös:

    Uusimmat