Erikoinen rakkaustarina – nainen avioitui kauan kadoksissa olleen veljensä kanssa: "Se oli rakkautta ensisilmäyksellä"

Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä 1:26
Michelle Belleau ja Ron Peterson päättivät avioitua siellä, missä heidän rakkaustarinansa alkoi. Kaksikko sanoi "tahdon" Cleveland Hopkinsin lentokentällä matkatavarahihnan ääressä.

Amerikkalaisnainen adoptoitiin lapsena, minkä vuoksi hän halusi löytää alkuperäisen perheensä yli 30 vuotta myöhemmin. Hän rakastui veljeensä, jonka kanssa nainen ehti pitää yhtä 15 vuoden ajan. 

Debby Zutant, 51, ja Joe, 38, olivat vielä yhdessä ollessaan tavallista erikoisempi pariskunta – eikä vain siksi, että Debby on Joeta 13 vuotta vanhempi. Joe on nimittäin Debbyn velipuoli.

Se, mikä parin suhteesta teki entistäkin erikoisemman, on se, että pari oli 4 vuotta naimissa, vaikka sisarusten välinen avioliitto on laitonta Yhdysvalloissa.

Debby oli 35-vuotias, kun hän tapasi parikymppisen Joen. Parin välinen kemia oli alusta lähtien sanoinkuvaamattoman voimakas: heidän suhteensa muuttui intiimiksi jo toisilla treffeillä ja pariskunta muutti yhteiseen kotiin vain kahden viikon tuntemisen jälkeen.

– Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Debby kuvaili vielä viime vuonna hänen ja Joen välistä suhdetta The Sunille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suhde ei ollutkaan sattumaa

Toisin kuin voisi luulla, parin ensikohtaaminen tai parisuhde ei ollut sattumaa.

Debby adoptoitiin 3-vuotiaana, ja hänestä oli aina tuntunut siltä kuin jokin puuttuisi hänen elämästään. Siksi hän maksoikin 2 000 puntaa yksityisetsivälle siitä, että tämä etsisi hänen biologiset vanhempansa.

Joitakin hetkiä myöhemmin Debby löysi vanhempansa yli kolmen vuosikymmenen erossaolon jälkeen. Debbyn isä kertoi naisella olevan myös velipuoli, Joe.

– Olin niin utelias, että halusin nähdä muitakin perheenjäseniäni. Niinpä päätin ottaa yhteyttä Joehen, Debby on kerrannut tilannetta.

Ja niin pari tapasi toisensa ja rakastui tulisesti toisiinsa.

– Koin ensimmäistä kertaa elämässäni olevani kokonainen. Vaikka meissä virtaakin samaa verta, emme kasvaneet yhdessä, joten tilanteemme on tyystin erilainen kuin muilla sisaruksilla, Debby perusteli.

Salasivat suhteensa läheisiltään

Vaikka Debby ja Joe tiesivät olevansa luotuja toisilleen, he pelkäsivät muiden ihmisten reaktioita – tiesiväthän perheenjäsenet heidän olevan sisaruksia keskenään. He päättivät pitää suhteensa salassa muilta.

Niinpä pariskunta esiintyi suku- ja perhejuhlissa pelkkinä sisaruksina. Kun joku tuli pariskunnan kotiin kylään, pari väitti Joen majoittuvan vierashuoneessa.

Kymmenen vuotta myöhemmin pari tuli kaapista ja kertoi suhteestaan muille. Vastaanotto yllätti Debbyn täysin.

– Selvisi, että he olivat koko ajan huomanneet, että meidän välillämme on jotain muutakin. He ovat sitä mieltä, että niin kauan kuin minä ja Joe olemme onnellisia, he eivät tuomitse meitä.

Insesti on rangaistava teko – menivät silti naimisiin

Vaikka sisarusten välinen avioliitto onkin laitonta ja rangaistava teko Yhdysvalloissa, Debby ja Joe menivät naimisiin maistraatissa vuonna 2015.

– Maistraatin henkilökunta ei huomannut meidän olevan sukua toisillemme, sillä meillä oli eri sukunimet.

Jos upotettu kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Parilla oli intiimi hääseremonia Kuubassa: pari nautti toistensa seurasta katsellen auringonlaskua veneen kannelta. He järjestivät myös toisen hääseremonian läheisilleen.

– Olemme olleet yhdessä 15 vuotta. Emme koskaan kerro ventovieraille olevamme sukua, sillä se on edelleen tabu. Toivoisin ihmisten lämpenevän ajatukselle tulevaisuudessa, Debby mietti vielä noin vuosi sitten toiveikkaana The Sunille antamassaan haastattelussa.

Kuten monilla pariskunnilla myös Suomessa, Debbyn ja Joen yhteiselo ei ollut ikuista: parin yhteinen taival päättyi noin neljän avioliittovuoden jälkeen. 

Muita tavallisuudesta poikkeavia rakkaustarinoita: 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat