Toiselle sijalle Love Island Suomessa yltänyt pari ei harmittele sivu suun mennyttä voittoa – näin he puhuvat paluusta ulkomaailmaan

1:00
Kauden päätösjaksossa finalistit saavat terveisiä kotoa. Illalla selviää, ketkä voittavat Love Island Suomen kolmannen kauden.

Krete ja Nico tulivat Love Island Suomessa toiselle sijalle.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi huipentui tiistai-iltana finaaliin, ja kolmesta jäljelle jääneestä parista yksi kruunattiin voittajaksi. Rakkauden saarella aika ajoin myrskyisästäkin suhteestaan tunnetut Nico ja Krete sijoittuivat ohjelmassa toiselle sijalle.

Kaksikko kertoo MTV Uutisille, että lähes käsin kosketeltavissa ollut, mutta lopuksi sivu suun mennyt voitto ei harmita heitä.

– Erittäin hyvä fiilis, ja koen, että ihan sama kuka meistä olisi voittanut, niin olisi mennyt ihan oikeaan osoitteeseen voitto. Mutta ei harmita, olen erittäin iloinen niiden (Sallin ja Eelin) puolesta, Krete sanoo.

Hän kertoo, ettei uskonut, että olisi ollut villassa viikkoa pidempään. Nico komppaa pariaan. Kumpikaan ei osannut kuvitella, että löytäisi rakkauden saarelta pysyvää paria itselleen.

– On ihan käsittämätöntä, että pääsi finaaliin asti ja oli niin kauan tuolla, Nico sanoo.

Riitapukareista vahvaksi pariksi

Toiselle palkintopaalulle kiivenneen pariskunnan suhteessa nähtiin aika ajoin räväköitäkin käänteitä. Aluksi toisistaan kiinnostuneen parin tunteet viilenivät yllättäen, ja tämän seurauksena Nico antoi parinvalinnassa Kretelle pakit.

Pakeista harmistunut Krete kertoi tuolloin Mikolle tämän olevan hänen seuraava vaihtoehtonsa. Tilanteesta silmin nähden hämmentynyt Mikko kertoi saarelta pudottuaan MTV Uutisille, ettei ollut havainnut Kreten kiinnostusta itseään kohtaan missään vaiheessa.

Mutkien kautta toisensa uudelleen löytäneiden Kreten ja Nicon välillä roihahti kuin roihahtikin romanssi, ja pariskunnan suhde on kokenut melkoisen kehityskaaren sen alkutaipaleeseen nähden.

– Kehitystä on tapahtunut. Ongelmista on selvitty ja niistä on tullut jopa vahvuuksia, Nico kuvailee.

–  Ollaan molemmat kasvettu aika paljon tuon reissun aikana, ainakin minä, Krete jatkaa.

Parivaljakon aikaisemmin nähdyt sanaharkat nousivat villalla silloin tällöin puheenaiheeksi. Nyt kaksikko kuitenkin uskoo, että suurimmat vaikeudet on pikku riitoja lukuun ottamatta selätetty.

Vaikka Nicon ja Kreten välinen suhde on lähentynyt ja syventynyt, ei pariskunta omien sanojensa mukaan vielä seurustele. Nicon mukaan seurustelupäätöstä jarruttaa se, etteivät he ole Kreten kanssa vielä toistaiseksi nähneet toistensa arkea tai perhettä ja ystäviä.

–  En koe, että se on mikään ideaalipohja lähteä seurustelemaan, hän selittää.

Krete on parinsa kanssa samoilla linjoilla.

– Kun ei näe toisen arjesta mitään, niin en näe mitään järkeä siinä, että kun pääsemme ulkomaailmaan niin saman tien erotaan, jos ne eivät sovikaan yhteen. Mutta sitten nyt kun ei ole sellaista seurustelun painetta, niin sitten menee hyvin mielin ulkomaailmaan, ja siitä on hyvä lähteä rakentamaan sitä, Krete jatkaa.

Ajatuksia ulkomaailmasta

Viimeisenä iltanaan villalla saarelaiset saivat puhua perheensä ja ystäviensä kanssa videopuhelun välityksellä. Krete kertoo juttutuokioiden luoneen hänelle hyvän ja luottavaisen olon ulkomaailmaan palaamisen suhteen.

Ulkomaailmaan palaamiseen liittyy kuitenkin myös hieman jännitystä. Pariskunnan saama julkisuus paljastuu heille vasta, kun he saavat puhelimensa takaisin.

Krete pitää pelottavana ajatuksena sitä, että heidän tekemisiään seurataan ja yhdessäoloa arvuutellaan. Nico kuitenkin uskoo, etteivät heidän tekemisensä jaksa kiinnostaa ihmisiä kovin kauaa.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan pari ei osaa vielä hirveästi avata. Reissusta rakkauden saarelle parivaljakko puolestaan osaa nimetä monta parasta asiaa.

–  Parasta on se, että on tutustunut uusiin ihmisiin, se että on löytänyt Nicon ja sitten se, että olen oppinut itsestäni todella paljon uutta ja olen kasvanut ihmisenä tosi paljon, Krete luettelee.

–  Sanoisin, että kaikki ihmiset. Sitten oli se jännitys, mikä oli tavallaan melkein joka päivä läsnä. Mielestäni se oli loppujen lopuksi aika kivaa, vaikka se oli vähän puuduttavaa. Eiks ollu kivaa? Nico kysyy pariltaan.

–  Kyllä, tämä vastaa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja