Ennennäkemätön käänne Love Islandilla – yllätyspäätös parinvalinnassa

1:40
Katso esimakua illan Love Island Suomi -jaksosta!

Love Island Suomi -sarjassa nähtiin ennennäkemätön käänne

Love Island Suomi -tuoreimmassa jaksossa nähtiin tunteikas parinvalinta, jonka päätäntävuorossa olivat naiset. Tällä kertaa parinvalinta toimi niin, että jokainen nainen tapaa parinsa yksitellen. He saavat päättää, haluavatko he jatkaaparinsa kanssa vai valita toisen miehen tilalle.

Ensimmäisenä päätäntävuorossa oli Rosa F, joka kertoi Kimille muuttuneesta tilanteesta villalla. Hän paljasti, että on tullut hyvin juttuu uusien sinkkumiesten kanssa ja molemmat miehet ovat olleet kiinnostuneita Rosasta.

Kimi vakavoituu, mutta nyökkää ymmärtäväisesti. Rosa F kuitenkin selvitti, että on odottanut Kimiä ja kertoi kauniisti tunteistaan miestä kohtaan. Hän päätti jatkaa Kimin parina ja pari syleili hellästi. Myös Niina päätti jatkaa Muhamedin kanssa. Veronica kutsui seuraavaksi Rosa A:n paikalle.

Rosa A oli puntaroinut tunteitaan Mikkoa kohtaan koko päivän, mutta saatuaan pakit Markilta hänellä oli vaikea päätös tehtävänään. Rosa A kertoi tilanteesta rehellisesti Mikolle. Päätöksen hän oli kuitenkin tehnyt sydämellä, jonka takia Rosa A valitsi Mikon parikseen. Mikko ratkesi hymyyn ja Rosa A purskahti ilon kyyneliin miehen halatessa häntä.

Parinvalinta jatkui Emilian ja Sallin vuorolla, jotka molemmat valitsevat parinsa uudestaan. Seuraavaksi vuorossa oli Krete, jonka täytyi valita haluaako hän jatkaa myrskyistä suhdettaan Nicon kanssa. Krete oli ilmaissut päivän aikana, että hänellä on ollut ikävä Nicoa. Tästä syystä hän päätyi valitsemaan Nicon jälleen kerran. Edessä onennennäkemätön käänne Love Island Suomen historiassa, kun Nico keskeyttää Kreten ja kertoi, että hän ei halunnut jatkaa Kreten parina.

Krete häkeltyy Nicon sanoista, mutta lopulta päätyy kunnioittamaan niitä. Hän ei valitse Nicoa parikseen. Nico lähtee poistilanteesta, ja Krete valitsee kahdesta sinkkumiehestä Jaron parikseen.Viimeisenä päätösvuorossa on Jasmine, joka joutuu valitsemaan uuden sinkkumiehen Markin ja Nicon väliltä.

Valinta on helppo, sillä Mark ei olut kiinnostunut Jasminesta ja aiemmin Nico ja Jasmine olivat viettäneet mukavat treffit. Jasmine valitsi Nicon ja lähettää pariisilaisen sinkkumiehen takaisin kotimatkalle vain kaksi päivää hänen saapumisensa jälkeen.

Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja