Tihkuvaa romantiikkaa ja koskettavia tunnustuksia – näin Love Islandin finaaliparit viettävät viimeiset hetkensä rakkauden saarella

1:12
Finaalikolmikko suuntaa unelmien treffeille! Luvassa on naurua, suudelmia ja syviä keskusteluja tulevaisuudesta.

Love Island Suomi -villassa vietetään viimeisiä yhteisiä hetkiä.

Love Island Suomi -finaaliparit suuntaavat unelmiensa treffeille. Ensimmäisenä vuoronsa saavat Krete ja Nico, jotka lähtevät merelle katamaraanin kyydissä. Nico on innoissaan, sillä suolavesi tekee hyvää permikselle.

Treffien aikana pariskunta käy läpi viime viikkoja ja toteavat iloisena, että entisistä kommunikaatio-ongelmista on nyt päästy yli. He eivät lähde villasta seurustelevana parina, vaan aikovat päättää suhteensa jatkosta vasta ulkomaailmaan päästyään.  

Seuraavaksi treffeille suuntaavat Muhamed ja Niina, jotka pääsevät rauhoittumaan rentouttavaan hierontaan ja nauttimaan herkullisesta lounaasta merimaissemassa. Pariskunta iloitsee sitä, että heidän ongelmansa ovat jo kaukana menneisyydessä. He eivät voi enää kuvitella elämää ilman toisiansa.  

Aktiivisena pariskuntana Salli ja Eeli riemastuvat, kun he pääsevät vauhdikkaaseen donitsikyytiin merelle, jonka aikana kastumiselta ei vältytä! Adrenaliiniryöpyn jälkeen sydänkäpyset rauhoittuvat rannalle nauttimaan kuohuvaa ja puhumaan yhä syvenevistä tunteistaan. Saarella olo on ollut kuin unta eivätkä he malta odottaa, että pääsevät tutustumaan toisiinsa ulkomaailmassa.  

Juontaja Veronica Verho ilmestyy paikalle jututtamaan saarelaisia treffeistä ja viimeisistä viikoista. Keskustelun aikana kuullaan saarelaisten huippuhetket villalla. Veronica johdattaa koko joukon ulos, jossa heitä odottaa artisti Elias Kaskinen. Hän esittää kappaleensa Kerran elämässä ihastuneelle yleisölle, joka intoutuu tanssimaan esityksen tahdissa.  

Love Island Suomen kolmannen kauden finaali tiistaina 12. lokakuuta kello 21 AVAlla ja kello 20 mtv-palvelussa. 

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja