Mainos

Todisti isän järkyttävää käytöstä ruokakaupassa – nainen jakoi kuvat lasta hiuksista retuuttaneesta miehestä

Erittäin ikävä kuva miehestä raahaamassa tytärtään hiuksista kaupassa on raivostuttanut ihmiset.

Erika Burch oli ostoksilla Walmart-kaupassa Texasissa, kun hän näki itkevän pikkutytön. Tytön hiukset oli pyöritetty ostoskärryjen kahvan ympärille – ja mies, ilmeisesti tytön isä, työnsi kärryjä eteenpäin.

"Ole kiltti ja lopeta! Lupaan, etten tee niin uudelleen! Ole kiltti ja lopeta!"

Näin Burch kertoo Facebook-päivityksessään 5-vuotiaan tytön anelleen.

Burch nappasi kuvat tilanteesta ja käski miehen päästää tytön irti. Mies puolestaan käski naisen pitää huolta omista asioistaan.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Burch kertoo, että hän viittilöi paikalle kaupassa sattumalta olleen poliisin, joka olisi itse mielellään lukinnut miehen telkien taakse. Hänen täytyi kuitenkin soittaa ylikonstaapelille Clevelandin poliisilaitokselle eikä tämä ollut samaa mieltä pidätyksen tarpeellisuuden suhteen.

– Hänellä on oikeus kurittaa lastaan, Burch kertoo ylikonstaapelin todenneen sekä lisänneen, että lapsella tulisi olla fyysisiä vammoja, jotta se luettaisiin pahoinpitelyksi, vaikka näin asia ei todellisuudessa ole Texasin lainsäädännön mukaan.

– Nyt tämän pikkuisen piti mennä kotiin sen hirviön kanssa ajatellen, ettei kukaan välittänyt hänestä, ja että on ok, että tämä eläin raahaa häntä hiuksista, Burch kirjoittaa. Naisen Facebook-päivitystä on jaettu jo yli 112 000 kertaa.

KHOU11 otti yhteyttä Clevelandin poliisilaitokselle, josta kerrottiin, että tapausta tutkitaan.

– Otamme tämän aika vakavasti. vanha sanonta kuuluu "jos näet jotain, sano jotain". Tässä tapauksessa pitää kiittää todistajia, jotka yrittivät puuttua tilanteeseen lapsen turvallisuuden vuoksi, poliisipäällikkö Darrel Broussard kommentoi.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisilaitos kertoo Facebook-päivityksessäänkin, että tapausta tutkitaan.

3:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.