Timmin miehen kurvikas vaimo sai järkyttävää palautetta kuvastaan: "Koska en ole laiha, en ansaitse häntä"

8:08

Jenny Kutcherin julkaiseman kuvan jälkeen hänelle alkoi tulla törkeitä kommentteja. Nettikiusaajat ihmettelivät, miten pluskokoinen nainen on saanut itselleen "noin hyvännäköisen miehen".

Videolla kuulet pohdintaa siitä, mitä sosiaalisessa mediassa ylipäätään kannattaa julkaista!

Jenna Kutcherin, 29, Instagram-kuva aiheutti törkyviesten tulvan sosiaalien median palvelussa. Syy ongelmaan oli Kutcherin aviomies Drew, joka on lihaksikkaassa kunnossa.

Kutcher itse on pluskokoa, kertoo Unilad-sivusto.

Myöntää järkyttyneensä viesteistä

Parin yhteiskuvia esittelevän julkaisun jälkeen Kutcherille alkoi tulla törkeitä kommentteja, joissa ihmeteltiin, miten hän on saanut itselleen "noin hyvännäköisen miehen".

Kutcher kieltäytyi alistumasta viesteihin, ja julkaisi sen sijaan otoksia itsestään kävelemässä uimapuvussa rannalla miehensä kanssa. Kuvatekstissä hän kuitenkin myöntää järkyttyneensä viesteistä.

– Osa epävarmuudestani kehoni suhteen liittyy siihen, että olen naimisissa Herra Sixpackin kanssa. Miksi minun, kurvikkaan tytön, pitäisi saada hänet? Koen oloni arvottomaksi, ja kirjoitan päässäni tarinoita siitä, että koska en ole laiha, en ansaitse häntä, Kutcher kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Tämä mies on syleillyt jokaista kurviani"

Drew ei näe parin yhteiselossa mitään kiistanalaista.

– Tämä mies on syleillyt jokaista kurviani, jokaista kuoppaa, kiloa ja finniä viimeisen kymmenen vuoden ajan ja muistuttanut minua aina siitä, että olen kaunis – myös silloin, kun sisäinen dialogini ei ole samaa mieltä (ja kun en ole käynyt päiviin suihkussa), Kutcher kuvailee.

Kutcher muistuttaa, että sekä hän että Drew ovat enemmän kuin pelkkä kehojensa koko – ja niin ovat kaikki muutkin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Eikö avioliitossa pitäisi olla kyse rakkaudesta?"

Kun tarinasta tuli netti-ilmiö, myös Drew kirjoitti siitä julkaisun.

– Eikö avioliitossa pitäisi olla kyse rakkaudesta, hyväksymisestä ja toisen vaalimisesta, mitä sitten tapahtuukaan, mies kyseli.

– Sillä, miltä näytämme, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten rakastamme, ja viraali(tarina) tai ei, olemme vain kiitollisia, että meillä on toisemme ja että inspiroimme muita.

Lähde: Unilad.co.uk, Yahoo.com, Instagram 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja