Mainos

Pluskokoinen malli istui lentokoneessa – huomasi vierustoverin tekstaavan törkeitä asioita: "Tämä on lihavan ihmisen päivittäistä todellisuutta"

Pluskokoinen malli huomasi miehen tekstaavan kaverilleen naista koskevia asioita.

Pluskokoinen malli Natalie Hage koki ahdistavan tilanteen lentokoneessa matkustaessaan Los Angelesiin kuvauksia varten. Hage istui koneessa miehen vieressä, ja huomasi miehen tekstaavan kaverilleen naista koskevia asioita ennen kuin kone oli ehtinyt edes lähteä.

Hage julkaisi kuvan tilanteesta ja kertoi ahdistuvansa lentämisestä muutenkin. Hän oli varannut itselleen tavallista enemmän jalkatilaa sisältävän paikan, koska tietää, että tarvitsee hieman enemmän tilaa kuin muut. Koska kone oli täynnä, Hage kuitenkin joutui istumaan keskipaikalla.

– Heti, kun istuin alas, herrasmies vasemmalla puolellani alkoi äänekkäästi puhkua, huokailla ja vaihteli asentoa penkissään. Näin hänen tekstaavan vimmaisesti ja kääntävän sitten puhelimen pois minusta. Joten, luonnollisesti, kun hän tekstasi seuraavan kerran, minä vilkaisin, Hage kuvaa.

– Viestit koskivat minua ja olen melko varma, että hän otti kuvia minusta. Tekstarit eivät vain koskeneet minua, vaan ne olivat todella ilkeitä rumia, ja Linda-niminen vastaanottaja otti osaa häpäisevillä sanoilla… Ihminen, joka ei edes voi nähdä tilannetta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Mies tekstasi kaverilleen ”toivon, ettei tuo nainen ole syönyt meksikolaista ruokaa”, johon vastaanottaja vastasi ”hän söi meksikolaisen”. Mies kertoi kaverilleen myös, että hänestä jää ruma jälki ikkunaan, koska Hage vie niin paljon tilaa ja litistää hänet seinää vasten.

Hage otti kuvia tilanteesta todistaakseen, ettei ole miehen puolella istuinta.

– Mies jopa vei molemmat käsinojat, änkesi tilaani ja painoi kyynärpäänsä kylkeeni, joka on minun tuolillani.

Mies jatkoi ”vitsien” tekstailua kaverilleen myöhemmin. Hage huomauttaa, ettei tehnyt miehelle mitään, ja yritti vain pysytellä omalla tuolillaan. Hän olisi vaihtanut paikkaa toisella puolella istuvan miehen kanssa, mutta tämä ei suostunut.

– Tämä on lihavan ihmisen päivittäistä todellisuutta, eikä vain lentokoneessa. Tätä on busseissa, kauppajonoissa, konsertissa, internetissä. Voit olla täysin omassa tilassasi, et häiritse ketään, ja ihmiset kettuilevat silti sinulle ja yrittävät satuttaa sinua, Hage kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hage otti salaa videon miehestä kysyessään tältä, miksi tämä lähetti viestejä hänestä. Mies kielsi aluksi kaiken.

– Minä olen juonut, pyydän anteeksi, mies sanoi lopulta ja korosti olleensa Hagelle muuten mukava.

Hage läksytti miestä siitä, että tämä oli tehnyt hänen olonsa epämukavaksi. Mies iski takaisin kysymällä, pitäisikö Hagen istua jossakin muualla ja kykeneekö hän todella avustamaan muita hätätilanteessa. Kaksikko istui koneessa hätäuloskäyntipaikalla, missä istuvien on kyettävä hätätilanteessa auttamaan.

– Hauskaa. Minä treenaan viidesti viikossa, Hage ilmoitti miehelle ja kertoi twiitanneensa tämän asenteesta jo lentoyhtiöllekin.

– Et tiedä minusta mitään muuta kuin kehoni koon. Et tiedä minusta mitään. Se, että heitit minulle jotakin tuollaista, kun puhuin aiheesta sinulle ja olit pyytänyt jo anteeksi, on todella törkimyksen teko.

Hage myös kysyi mieheltä, onko tämä lääkäri, koska osaa analysoida häntä kehon koon perusteella. Lopulta mies pyysi toimiaan anteeksi vielä uudelleen.

– Olet täysin oikeassa, Natalie, hän tunnusti. 

Hage on saanut sekä tukea että haukkuja. Kritisoijien mukaan hän toimi väärin ottaessaan miehestä kuvia ja tunkeutuessaan siten miehen henkilökohtaiseen tilaan.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.