Teppo Airaksisen ohjaama Supercool-toimintakomedia elokuvateattereihin Yhdysvalloissa

Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa helmikuussa.

Teppo Airaksisen ohjaama toimintakomedia Supercool saa ensi-iltansa Yhdysvaltojen elokuvateattereissa sekä digialustoilla 11.2.2022. Elokuvan levittää Yhdysvalloissa Vertical Entertainment.

Globaaleille markkinoille suunnattu Supercool on Yellow Film & TV:n tuottama. Elokuvan tuottaja Olli Haikka on myös käsikirjoittanut Supercoolin yhdessä Ali Moussavin kanssa.

– Tarinankertojina haluamme että mahdollisimman moni näkee elokuvamme, Haikka toteaa tiedotteessa.

– Siksi Supercoolin työryhmä on äärimmäisen iloinen siitä että elokuva saadaan teattereihin Yhdysvalloissa.

Myös Suomessa Supercoolin ensi-ilta on näillä näkymin perjantai 11.2.2022. Teinikomedian Suomen ja Pohjoismaiden levityksestä vastaa SF Studios.

Suomalais-amerikkalaisena yhteistuotantona tehdyn toiminnallisen high school -komedian Supercoolin pääosia näyttelevät Jake Short ja Miles J. Harvey. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Damon Wayans Jr., Madison Davenport, Odessa A’zion ja stand-up koomikkonakin tunnettu Iliza Shlesinger.

Supercoolissa päähänpotkittu high school -nörtti Neil (Short) toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Davenport). Kun kohtaaminen Summerin kanssa päättyy supernolosti, esittää Neil toiveen – ja herää seuraavana aamuna todellisuuteen, joka on taianomaisesti kuin suoraan piirtämistään sarjakuvista.

Sisarensa Jaclynin (A’zion) kannustamana, yhdessä bestiksensä Gilbertin (Harvey) ja naapurinsa Jimmyn (Wayans Jr.) kanssa uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön, jossa hänellä on vihdoin mahdollisuus olla supercool.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja