Mainos

Teinipoika luopui kaikista huveista vuosiksi – säästi rahaa ja maksoi isovanhempiensa asuntolainan

Opiskelija työskenteli tauotta kuuden vuoden ajan lunastaakseen isovanhemmilleen lapsena tekemän lupauksensa. 

Opiskelija Stefun Darts luopui opiskelijaelämän iloista useamman vuoden ajaksi yllättääkseen isovanhempansa aivan ainutlaatuisella tavalla. Nuori mies halusi täyttää lupauksensa, jonka hän oli tehnyt isovanhemmilleen yli kymmenen vuotta sitten. 

Kuuden vuoden ankaran säästämisen jälkeen tämä 24-vuotias mies kokosi perheenjäsenensä yhteen ojentaakseen isovanhemmilleen 15 000 dollarin, eli noin 13 500 euron arvoisen shekin, jolla isovanhemmat voisivat maksaa pois asuntolainansa. 

Perheenjäsenillä ei ollut aavistustakaan yllätyksestä, jota poika oli jo useamman vuoden ajan järjestänyt. Kyyneleiltä ei voitu välttyä tänä koskettavana hetkenä.

– Aloin itkeä, se oli niin suloista, Stefunin äiti Stefanie Wyatt kertoo.

Edullista ruokaa ja vähän unta

Idea rahan keräämiseen syntyi jo yli kymmenen vuotta sitten. Kun Stefun oli toisella luokalla koulussa, hän teki lupauksen, että hän tulisi maksamaan tulevaisuudessa isovanhempien lainan pois sekä auttaisi heitä eläkkeellä. Tämän lupauksen mies päätti pitää hinnalla millä hyvänsä.

– Parhaimpia ja kauneimpia asioita ei voi nähdä eikä koskettaa, mutta ne tuntee sydämessä, Stefun kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viimeisten kuuden vuoden aikana Stefun työskenteli ympäri vuorokauden monissa eri työpaikoissa, muun muassa pizzakokkina, pitääkseen lupauksensa. Samaan aikaan hän yritti elää mahdollisimman niukasti, eikä käyttänyt lainkaan rahaa esimerkiksi tupakkaan tai alkoholiin. 

Kaiken tämän lisäksi mies ennätti nukkumaan vain neljä tuntia yössä, sillä töiden lisäksi hän opiskeli täyspäiväisesti.

– Olen uhrannut teini- ja varhaisen aikuisikäni tätä hetkeä varten. Tämä ei kuitenkaan voi ikinä korvata sitä, mitä olette eteeni tehnyt, Stefun kirjoitti Facebook-seinälleen.

Asuntolainan maksamisen lisäksi Stefun osti isovanhemmilleen lentoliput Bahamalle.

– Oli unelma nähdä heidät iloisena. Se on jotain, mitä ei voi selittää, sen voi vain tuntea, Stefun kertoo onnistuneesta yllätyksestään.

Lähde: ABCNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.