Tätä et nähnyt lähetyksessä! Waltteri Torikalla ja Kia Lehmuskoskella vaikeuksia TTK:ssa: "Meillä oli katastrofaalinen kenraali"

Täyden kymppirivin saanut Waltteri Torikka kommentoi suoritustaan 2:42
Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski kertoo hurjasta kenraaliharjoituksesta.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva oopperatähti Waltteri Torikka kaatui kenraaliharjoituksissa parinsa Kia Lehmuskosken kanssa.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka kisaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla tällä kaudella tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. Pari tanssi kauden viidennessä livessä quickstepin. 

Ohjelman kenraaliharjoituksissa sunnuntaina nähtiin hätkähdyttävä tilanne, kun Lehmuskosken puku tarrautui kenkään, jonka seurauksena tanssipari kaatui parketille.

– Meillä oli katastrofaalinen kenraali. Kaaduttiin aika pahasti ja jouduttiin sen takia laittamaan lyhkäisempää lahjetta. Oli vähän jännäri päällä tässä näin, Lehmuskoski kuvailee MTV Uutiset Livessä.

– Päästiin vaikeuksien kautta voittoon. Olen todella ylpeä, että saimme kasattua molemmat itsemme siitä, Torikka kuvailee.

Kaatuminen tallentui myös Tanssikupla-ohjelmaan. Voit katsoa hurjan tilanteen ohjelman uudesta jaksosta! 

Pari tanssi lähetyksessä upeasti ja tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen antoivat kaksikolle täyden kymppirivin.

Katso videolta koko haastattelu!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat