Tässä he ovat: Maikkarin uudet rikos- ja oikeusaiheista kirjoittavat kolumnistit

MTV.fi:ssä aloittaa neljä uutta kolumnistia, jotka kirjoittavat aina torstaisin rikos- ja oikeusaiheista. Ensimmäisenä on vuorossa yksi Suomen tunnetuimpia väkivaltarikostutkijoita, rikosylikomisario Juha Rautaheimo.

Rautaheimo aloitti uransa vuonna 1975 ja jäi eläkkeelle vajaat kolme vuotta sitten. Rautaheimo oli tutkinnanjohtajana Helsingin poliisin murharyhmässä 25 vuotta.

Ensi viikolla on vuorossa käräjätuomari Petra Spring Helsingin käräjäoikeudesta, sitä seuraavalla entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja kuun lopussa vakuutusetsivä Christian Rönnbacka.

Kukin kirjoittajista lähestyy rikos- ja oikeusaiheita omasta näkökulmastaan, omiin kokemuksiinsa pohjaten ja ajankohtaisista aiheista.

Rautaheimo, Spring, Paatero ja Rönnbacka täydentävät MTV Uutisten nettisivujen kirjoittajakaartia, jossa jo ennestään ovat toimittajaEeva Lehtimäki, Tekniikan Maailman päätoimittaja Reijo Ruokanen sekä lauantaisin vuorottelevat Raakel Lignell ja Helena Petäistö.

Myös tasavallan eturivin poliitikot kuten Juha Sipilä, Petteri Orpo, Jari Lindström, Jussi Halla-aho, Li Andersson ja Touko Aalto jatkavat MTV Uutisten vierailevina kirjoittajina, pääsääntöisesti perjantaisin. Huomenna 8.4. vuorossa on Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne.

MTV Uutisten oma kirjoittajakaarti, mm. Jussi Kärki, Jarkko Sipilä,Ilkka Ahtiainen, Vesa Kallionpääja Kari Pyrhönen

tarttuvat ajankohtaisiin aiheisiin kuten tähänkin asti.

Lue myös:

    Uusimmat