Tämäkin on näköjään mahdollista: Mies ajautui kännissä riitaan itsensä kanssa

Australialaismiehen hupaisa keskustelu itsensä kanssa on herättänyt hilpeyttä Twitterissä.

Australialainen Steve Davidson yritti varoittaa juhlimaan lähtenyttä itseään. Hän kirjoitti ennen lähtöään itselleen lapun tarkoituksenaan muistuttaa, että krapula on erittäin mahdollinen seuraus illan riennoista. Niinpä "Selvä Steve" kirjoitti "Humalaiselle Stevelle" muistutuksen siitä, että ennen nukkumaanmenoa olisi syytä juoda vettä.

"Ole kiltti ja juo tämä pullollinen vettä ennen nukkumaanmenoa. Sitten saat syödä kanansiivet jääkaapista. Krapulainen Steve kiittää", mies kirjoitti itselleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muistutus oli toki järkevä, mutta valitettavasti Humalainen Steve oli kapinallisella tuulella. Käsialassakin voi nähdä huomattavaa promillien tuomaa eroa.

"Painu hemmettiin Humalainen Selvä Steve, minä teen, mitä haluan. Ps. Kerro Selvälle Krapulaiselle Stevelle, että hän on pikku ämmä."

Steven ystävä julkaisi kuvan Twitterissä, jossa siitä tuli välitön hitti. The Mirrorin haastattelema Steve kertoi, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän kirjoitti viestin itselleen, mutta hän on tunnettu siitä, että hän juttelee itselleen humalassa.

– Kirjoitin viestin pienentääkseni krapulaa, sillä olen nyt kolmenkympin väärällä puolella ja krapuloista on tullut pahempia ja pitkäkestoisempia, Steve selitti.

– Olen humalassa aika itsepäinen, joten kun näin viestin ajattelin, että "kukaan ei kerro minulle, mitä voin tai en voi tehdä", joten vastasin siihen, mutta muistan, että hämmennyin siitä, kelle Stevelle puhuin, joten siksi jouduin yliviivailemaan.

Video: Näin sopuisasti miehet lähestyvät naisia pääkaupunkiseudun yöelämässä.

Lähteet: Mashable,Mirror

Lue myös:

    Uusimmat