Tämä mies on vastannut lasten joulukirjeisiin 20 vuotta – "Jatkan kuolemaani asti"

Rick on kaupunkinsa todellinen joulupukki – vastannut lasten joulukirjeisiin jo 20 vuoden ajan 1:14
Rick on kaupunkinsa todellinen joulupukki – vastannut lasten joulukirjeisiin jo 20 vuoden ajan

Rick Brostrom on jo vuosikymmenten ajan levittänyt kirjeiden voimalla jouluiloa lapsille.

Rick Brostrom on todellinen jouluihminen. Mies on vastannut kotikaupunkinsa lasten joulukirjeisiin jo vuosikymmenten ajan, kertoo CNN.

Joulutoivelistojaan kirjoittavat lapset ovat jo 20 vuoden ajan saaneet Rickiltä vastaukseksi "joulupukin" joulutervehdyksen Marylandissa, Yhdysvalloissa.

– Se tuo onnen tunteen rintaani, sydämeni sisimpään. Oloni on hyvä, koska teen jotakin yhteisöni ja lasten hyväksi, mies kuvailee.

Rakensi lapsille "joulupukin postilaatikon"

Vuosikymmenet Rick on kerännyt naapuriston lasten joulukirjeet hauskalla tavalla: puuseppänä työskentelevä mies rakensi "joulupukin postilaatikon" lasten kirjeitä varten. Katso yllä olevalta videolta Rickin haastattelu!

Lapset tuovat Korvatunturille osoitetut kirjeensä laatikkoon, ja jos kirjeen mukana on lapsen osoite, Rick lähettää vastauksen.

– Eiväthän lapset voi kertoa vain vanhemmilleen, mitä haluavat lahjaksi. Näin he saavat kertoa toiveensa ja samalla ilmaista itseään. Yritän lukea jokaisen kirjeen, Rick sanoo.

Koskettava kirje jäi mieleen: "Kyllä sellainen jättää jäljen"

Rickin mukaan kirjeitä on kaikenlaisia: hassuja, suloisia ja koskettaviakin.

– Osa saa minut oikeasti itkemään. Yksi pieni tyttö toivoi [lahjaksi] vain uutta poikakaveria äidilleen. Ehkä hän oli menettänyt isänsä. Kyllä sellainen [kirje] jättää jäljen, mies pohtii.

Mies rakastaa jouluilon levittämistä eikä aio eläköityä tontun toimestaan.

– Jatkan tätä kuolemaani asti, mies vannoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat