Tämä hetki villitsi Real Madridin – PSG-luotsi näki suuren vääryyden: "Häväistys, että tuollainen maali hyväksytään"

PSG-luotsi Mauricio Pochettino koki joukkueensa kärsineen vääryyttä jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierässä Real Madridia vastaan. Real nousi keskiviikkona lähes lohduttomista asemista otteluparivoittoon ja puolivälieriin 3-2-lukemin

Isäntien sankari oli hattutempun toisella jaksolla tehnyt Karim Benzema. Hän käynnisti kirin 61. minuutilla syntyneellä maalillaan painostettuaan ensin PSG-vahti Gianluigi Donnarumman virheeseen. 

Pääkuvan video: Rike vai ei? Kyseinen tilanne, joka raivostutti PSG-leirissä, on nähtävissä pääkuvan maalikoostevideolta.

Ranskalainen iski nopeaan tahtiin kaksi lisäosumaa, minkä seurauksena Real nousi ottelussa 0-1-tappiosemasta 3-1-voittoon. Se oli hävinnyt avausosan 0-1. 

Pochettinon mielestä Realin avausmaalia ei olisi pitänyt hyväksyä. 

– Mielestäni tapahtui suuri vääryys, sillä maali syntyi selvästi Benzeman rikkeestä Donnarummaa kohtaan.

– Se on häväistys, että tuollainen maali hyväksytään vuonna 2022. Tuollaisen vääryyden jälkeen joukkueen henkinen tila romahti. Se on sääli, omien sanojensa mukaan tilanteen 30-40 kertaa eri kamerakulmista katsonut Pochettino jatkoi.

Juttu jatkuu videon alla. 

Real-luotsi Carlo Ancelotti tunnusti maalin käänteentekeväksi. 

– Sen maalin jälkeen tämän stadionin ja fanien taika tuli esiin. Osuma antoi meille energiaa ja tuhosi vastustajan. Viimeisen 30 minuutin ajan kentällä oli vain yksi joukkue. 

Benzema otti kaiken ilon irti maaleistaan ja Realin upeasta kiristä. 

– Nousu oli seurausta henkisestä voimasta. Se ei ollut Donnarumman virhe, vaan antamani paine häntä kohtaan. Kun prässäämme noin, voimme voittaa kenet tahansa. Jokainen ottelu on meille finaali, ja tänään näimme, että Real Madrid on elossa. 

Mestarien liigan viimeiset neljännesvälierät pelataan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona. Puolivälierävaihe alkaa 5. huhtikuuta.  

Lue myös:

    Uusimmat