"Aivan uskomaton! Aivan järjetön!" – Katso, miten Tuomas Virkkunen reagoi Real Madrid -tähden jättimäiseen Mestarien liiga -temppuun

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ei ollut uskoa Real Madridin ja PSG:n välisen jalkapallon Mestarien liigan toisen neljännesvälieräottelun käänteitä. Karim Benzema nosti Realin pelin toisella jaksolla hattutempullaan otteluparin voittoon.

Vierasjoukkue PSG johti Kylian Mbappén maalaamana keskiviikon ottelua avauspuoliajan jälkeen 1–0 ja otteluparia 2–0, mutta Benzema käänsi otteluparin toisella jaksolla latomalla hattutempun.

Virkkunen elehti voimakkaasti käsillään ja piteli kasvojaan, kun Benzema oli iskenyt hatullisensa täyteen. Ranskalaistähti viimeisteli toisen ja kolmannen osumansa aivan peräjälkeen.

– Aivan uskomaton! Aivan järjetön! Virkkunen huusi liikehtiessään tuolissaan.

Katso ja kuuntele Virkkusen reaktiot ylälaidan videolta! Alta näet puolestaan, miten Benzema iski perätysten toisen ja kolmannen maalinsa.

Real Madrid voitti toisen osan 3–1 ja otteluparin yhteismaalein 3–2, ja eteni näin puolivälieriin.